61saat.com Trabzonspor-Fenerbahçe maçına hazır.
61saat.com’un spor servisi bu büyük maç için hazırlıklarını tamamladı.
Maçın canlı yayını 61saat.com’da
Maçtan notlar 61saat.com’da
Maçın anında yorumlar 61saat.com’da
Maç öncesi ve sonrası demeçler açıklamalar maç ile ilgili tartışmalı pozisyonlar 61saat.com’da
Maç bittiğinde anın maç kritikleri de 61saat.com’da
Maçtan sonra futbolcuların görüşleri de 61saat.com’da..
BİR İNTERNET YAYINCILIĞINDAN DAHA FAZLA..
61saat.com’un Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile ilgili sürprizlerini bekleyin……

Takımımız Point Otel’de kampta.

Kampın yapıldığı otelin içinde ve çevresinde güvenlik önlemleri ciddi ölçüde arttırılmış durumda. Bu arad Trabzonspor profesyonel kadrosunda görevlilerin Saraçoğlu stadında bir inceleme yaptığı öğrenildi.

Öte yandan 61saat.com muhabirlerinin Saraçoğlu stadından bildirdiğine göre stadda bir hareketlilik var. Bir grup Fenerbahçe taraftarı kale arkasındaki tribünlere aşırı derecede ve üzerinde harflerin olduğu kartonlar taşıdıklarını göndüler.

Saraçoğlu’unda muhtemelen 61. Dakika protestosunun yapılabileceği tahmin ediliyor.

Bunun için sabah saatlerinden bu yana Saraçoğlu’unda ciddi bir hareketlilik var.

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonsporla Fenerbahçe’nin son kez karşılaştıkları A.Aker’deki müsabakada tribünlerde yaşanan olaylar nedeni ile bugünkü karşılaşmada da tribün hareketliliğinin olacağını belirterek futbolcularını gün boyu uyarıyor.

GÜNEŞ TOLGA’YA DEDİ Kİ..

Özellikle Trabzon’daki son maçta Volkan’ın koruduğu kaleye gelen yabancı maddeler nedeni ile Güneş, benzer bir hareketin Tolga’nın koruduğu kaleye olabileceğini belirterek Tolga ile özel görüşüyor. Güneş Tolga’ya şu talimatı verdi..” Kulaklarını kapayacaksın. Tribünle ilgilenmeyeceksin. Gözlerini de fal taşı gibi açacaksın…”

PSİKOLOJİK SAVAŞA PSİKOLOJİK SAVAŞ

Şenol Güneş ayrıca Fenerbahçeli taraftar ve futbolcuların saha içinde ve dışında pisokolojik savaş yapabileceklerini ifade ederek “Sizde benzer yöntemlerle rakibe karşılık verin. Sahaya atılan yabancı maddelerin hakemin görmesine imkan sağlayın. Soğukkanlı olun..” öğüdünü verdi.

POİNT OTELDE HER ŞEY NORMAL

Trabzonspor’un maç saatini beklediği Point otel’de ise her şey normal. Maç memeği menüsüne Güneş “makarna da” ekletti. Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in de kampı ziyaret ederek maça hareketten önce moral vereceği belirtildi.

FUBOLCULARIMIZ HER ŞEYE HAZIR

As Başkan Nevzat Şakar Saraçoğlu stadında olası bir 61. Dakika protestosuna hazır olduklarını futbolcularımızın da bunu bildiğini belirtti. Şakar “Futbolcularımız profesyonelliğin en üst düzeyinde. 61 dakika prosetsosu olabilir. Bu da futbolcularımızı etkilemeyecek zira böyle bir şey olabileecini tahmin ediyorlar ve nasıl davranması gerektiğini de teknik direktörleri onlara söyledi” dedi.