Zokora ve Sol Bamba, “Bu sezon Süper Lig’de Trabzonspor ile Fildişi rüzgarı esecek” dedi. Yeni sezon çalışmaları öncesinde Trabzon’a gelen Zokora ve Sol Bamba, “Milli Takım’dan sonra Trabzonspor’da da birlikte oynayacağımız için sabırsızlanıyoruz. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve Trabzonspor’a birlikte önemli katkılar yapacağız” diye konuştular.

BAMBA KATKI YAPACAKTIR

Zokora, vatandaşı Sol Bamba’nın Trabzonspor’a alınmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken, “Transferi gündeme geldiğinde ben de kendi görüşlerimi söyledim. Bamba, sağlam, kaliteli ve karakterli bir oyuncu Trabzonspor’a uzun yıllar katkı yapacaktır. Onun gelmesi ve daha önceden birbirimizi tanımamız benim futboluma da olumlu katkı yapacaktır” diye konuştu.




ZORKORA İLE KEYİFLİ!

Sol Bamba da imza törenine geldiği anda Trabzon şehrinin futbola olan ilgisini ve başarıya açlığını gittiği her ortamda gördüğünün altını çizerken, “Bu ilgi ve başarıya olan açlık bizim en büyük gücümüz olacak. Böyle bir takım içerisinde Zokora ile birlikte olmak da ayrı bir keyif verici bir durum. Yeni sezonun başlamasını inanın sabırsızlıkla bekliyorum. Son dönemlerde hiç bu kadar enerji yüklü olmamıştım. Umarım Zokora ve yeni takım arkadaşlarımız ile birlikte şampiyonluk hasretini bitiren ekip oluruz” diye konuştu.