61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor A takımı üst üste aldığı başarılı sonuçlarla 1 maçı eksik olmasına rağmen 41 puanla ligin 2.sırasında yer alırken şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyor. Trabzonspor'un başarısı sadece Süper lig düzeyinde değil altyapıda da devam ediyor. Trabzonspor altyapısı U15,U16,U17 ve U19 liglerinde de zirveye oynuyor.

U19 LİGİNDE ZİRVEYE ADIM ADIM!

Trabzonspor U19 takımı 1 maçı eksik olmasına rağmen 45 puan ile Galatasaray U19 takımı ile liderliği paylaşıyor. U19 liginde 20 maçta 41 gol atan Trabzonspor bu anlamda izleyenlere keyif veriyor. Kadrosunda Trabzonspor'un A takımına yükselme başarısı gösteren futbolcuları da bulunduran Trabzonspor U19 takımının tek hedefi sezonu şampiyon tamamlamak.

U17 LİGİNDE LİDER!

Trabzonspor U17 takımı 20 maçta topladığı 45 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Son yılların en iyi U17 jenerasyonu olarak gösterilen Trabzonspor U17 takımını 41 puanla Beşiktaş takip ediyor. Trabzonspor U17 takımı özellikle iç saha maçlarında gösterdiği performansla bordo mavili taraftarları da maçların oynandığı Kadir Özcan Tesislerine çekiyor. Trabzonspor U17 takımının TFF U17 ligini şampiyon olarak tamamlaması bekleniyor.

U16 LİGİNE TRABZONSPOR DAMGASI!

Trabzonspor'un en başarılı altyapı kategorisi olarak gösterilen Trabzonspor U16 takımı Elit U16 Ligi 4.grupta mücadele ediyor ve bordo mavili gençlerin bileği bükülmüyor. Trabzonspor U16 takımı 17 maçta 46 puan toplayarak en yakın rakibi olan Demir Grup Sivasspor'a 7 puan fark atmayı başardı. Sezonu şampiyon olarak tamamlası beklenen Trabzonspor U16 takımının kadrosunda bulundurduğu futbolcular Trabzonspor altyapısının değerini günden güne arttırıyor.

U15 LİGİNDE LİDER!

TFF Elit U15 Ligi 4.grupta yer alan Trabzonspor U15 takımı 17 maçta topladığı 40 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 17 maçta yalnızca 1 kez sahadan mağlup ayrılan Trabzonspor U15 takımı gelecek adına umut veriyor. TFF Elit U15 Ligi 4.grupta şampiyonluğun en güçlü adayı olan Trabzonspor U15 takımının sezon sonu ipi göğüslemesi bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN ÖNÜ AÇIK!

A takımda bulundurduğu ve forma şansı verdiği genç oyuncularla Süper lige damga vuran ve aldığı başarılı sonuçların yanı sıra oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiren Trabzonspor, altyapıda da gösterdiği başarı ile gelecek yıllarla ambargo koyacağının sinyallerini veriyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ve Trabzonsporlu yöneticilerin altyapıya verdiği yoğun destek ve güven sonrası altyapıda forma giyen gençler kendilerini gösterip Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet etmek için yoğun çaba gösteriyor. Yusuf Yazıcı,Abdülkadir Ömür,Uğurcan Çakır,Hüseyin Türkmen,Abdülkadir Parmak  gibi örnekleri önünde gören altyapı futbolcuları tek idman kaçırmamaya ve maçlarda son terlerine kadar mücadele etmeye özen gösteriyor.

SCOUT EKİPLERİ DEVREDE!

Trabzonspor altyapısı menajerler ve scout ekiplerini tarafından mercek altına alınmasına rağmen altyapıda oynayan gençlerin ilk hedeflerinin Trabzonspor olması ve kendilerinin bu bilinçte olması gelecek adına olumlu sinyaller veriyor. Trabzonspor, altyapıda oynayan başarılı futbolcuları zaman zaman A takım idmanlarına davet ederek hem gençleri teşvik ediyor hem de geleceğini garanti altına alıyor. Milyon Euro'lar harcanarak yapılan transferlerin şampiyonluk getirmediğinin bilincinde olan Trabzonspor'un altyapıdan kullanabileceği oyuncuların sayısının her geçen gün artması bordo mavili taraftarlarda da heyecan yaratıyor.

(Çağrı Aktaş)