Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu Divan Kurulunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “Bana konuşma hakkı verdiğiniz için teşekkür ederim. Davet edildiğim zaman İstanbul’dan böyle bir Çalıştaylara ihtiyacımız olduğunu ve gerekmesi gerektiğini söyledik. İçimizde bir halk konseyi oluşturacağımız da söyledik ama başarmadık. Trabzonspor’un bugünkü durumu ve yarını derdi nedir ne yapabiliriz oldu. Ama bunu yaparken eleştirmezsek sonuca varamayız. Eleştiriyle hakareti ayrırısak eleştiri kimseye zarar vermez. Trabzonspor’un şuanda sıkıntısı ne?

Mali yükün altında Trabzonspor. Ama bana göre Trabzonspor’un sıkıntı para değil bir tek birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Trabzonspor’da ben çok yeni bir arkadaşınızım. Yöneticiliğimde kısa sürdü. Bana sen büyük sıkıntı Trabzon’da ki siyasetin futbolun içerisine girmesidir. Siyasi seçim malzemesi haline gelen Trabzonspor daha sonrada kullanılıyor. Biz siyaseti içerisinden çekeceğiz demiştik ve çekmeye çalışacağız. Trabzonspr yönetim masasını oluşturduğumuzda her siyasi partiden adam vardı. Ortak sevdamız o masanın orada kalıp kulübün yukarı çıkmasıydı.

Trabzonspor’un urları dışarı çıktı artık ameliyat yapmamız gerekir. Trabzonspor’a neyin zarar verdiğini eleştirirsek ama siyasetle birbirilerine peşkeş çekersek Trabzonspor bölünür. Trabzonspor taraftarını gerdi bitirdi. Trabzonspor eğer orada yönetim olacaksa bizim şuanda mücadelesini verdiğimiz bir 2010-2011 şampiyonluğunu aldığımız bir kupa var.

Fenerbahçe’nin müzesinde esir altında. Oraya kimin esir aldığını biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çıkıp kişilerin kurumları ayrılması gerekir diyerek belli etmiştir”