61SAAT HABER SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor altyapısında tüm yaş kategolerinde oynadığı futbolla adından kısa sürede söz ettiren Sefa Akgün çeşitli takımların transfer listesinde yer almayı başarmıştı.

Trabzonspor'dan ayrılan Sefa Akgün, Erzurumspor'a imzayı atmıştı.

Erzurumspor'a büyük beklentilerle giden genç yetenek yaşadığı şansız sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalmış ve bekleneni verememişti.

Trabzonspor taraftarının büyük umutları olan ve menajer Hasan Anıl Eken'in hamleleriyle  bordo mavili takımdan ayrılan Sefa Akgün'den flaş bir hamle geldi.

61saat.com'un edindiği bilgilere göre 20 yaşındaki Milli oyuncu kendisini Trabzonspor'dan koparan menajeriyle yollarını ayırdı.

Erzurumspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Sefa Akgün'ün yaklaşık 7 aydır  menajer Hasan Anıl Eken ile arasının bozuk olduğu ve sonunda bu menajer ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

MİLLİ TAKIMIN FAVORİSİ!

Trabzonspor altyapısında gösterdiği performans ile Avrupa'nın çeşitli takımlarının da transfer listesinde yer alan genç yetenek Erzurumspor formasıyla istediği süre ve şansı bulamamasına rağmen Türkiye U19 takımının kaptanlığını yapıyor ve takımın vazgeçilmez oyuncularının başında geliyor.

Transferde genç oyunculara yönelen bordo mavili takımın menajer hareketleriyle Trabzonspor'dan koparılan Sefa Akgün için girişimde bulunup bulunmayacağı belirsizliğini korurken sosyal medyada bazı taraftarlar Sefa Akgün'e bir şans daha verilmesi gerektiğini savunuyor.

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU!

Sefa Akgün'ün o dönemki menajeri Hasan Anıl Eken sosyal medya üzerinden Trabzonspor taraftarına verdiği cevapla uzun süre gündemden düşmemişti.

Sefa Akgün'ü Trabzonspor'dan Erzurumspor'a transfer eden menajer kendisine tepki gösteren bir Trabzonspor taraftarına '' Sana mı soracağım nereye götüreceğimi! Terbiyesiz! Sen git kupa kazan, sonra konuş '' cevabını vermiş ve uzun süre gündemden düşmemişti. Bordo mavili taraftarlar Hasan Anıl Eken'e uzun süre yoğun tepki göstermişti.

Sefa Akgün'ün özellikle bu olay sonrası menajeri Hasan Anıl Eken'i sildiği ve bir daha çalışmama kararı aldığı öğrenildi.

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..

sefa akgün ile ilgili görsel sonucu