61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’a 2014 yılında Kayserispor’dan 3,5 milyon Euro bonservis bedeliyle katılan Sefa Yılmaz ile Trabzonspor o dönem 4 yıllık sözleşme imzalamış ve oyuncunun maliyeti 14 milyon TL olarak açıklanmıştı.

İlk iki Trabzonspor’da forma giyen Sefa geçen sezon Alanya ve Gaziantepspor kulüplerine kiralanırken bu sezon başında da sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi. İlk iki sezon oyuncuya yaklaşık 6,5 milyon TL ödeyen Trabzonspor, bu süreçte Sefa’dan toplamda 55 maç faydalanabildi. 

Sefa Trabzonspor’da ilk sezonunda Süper Lig, Avrupa Ligi, Türkiye Kupası maçları dahil 37 maçta forma giyerken 7 gol 4 asistlik performans ortaya koyda. İkinci sezonunda performansı düşen oyuncu toplamda 18 maçta forma giyerken sadece 2 gol atabildi.

BU SEZON ÜCRETİ DE 4 MİLYON TL İDİ...
Üçüncü sezonunda ise farklı takımlara kiralanan Sefa, buralarda da forma giyip kendini gösteremeyince sözleşmesi de karşılıklı olarak fesih edildi.
Trabzonspor’un karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini fesih ettiği Sefa’ya bu sezon ki 4  milyon 32 bin TL’lik garanti ücreti ödeyip ödemeyeceği ise açıklanmadı...

MEDJANİ’YE 2.1 MİLYON EURO ÜCRET..
Trabzonspor’a ikinci kez transfer olan Medjani’de ise durum Sefa’ya göre biraz daha farklı...  Trabzonspor’a ilk olarak 2014-15 sezonunda Monaco’dan bonservissiz transfer olan Medjani, bir sonraki sezon alacaklarının ödenmediğini bahane ederek Trabzonspor’dan ayrılmış ve FİFA yolunu tutmuştu. Bu süreçte önce İspanyol takımı Levante’ye transfer olan Medjani, ardından yine İspanyol takımı CD Leganes’e imza attı. Ancak her iki kulüpte istediğini bulamayan oyuncu hem yeniden çıkış yapmak için hem de FİFA sürecinde ki anlaşmazlığı gidermek için gezen sezon devre arasında yeniden Trabzonspor’a döndü. Ancak 32 yaşında ki Cezayirli oyuncu burada da istediğini bulamayınca yeniden Trabzonspor ile yollarını ayırdı.
Medjani, Trabzonspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken  toplamda 2.1 milyon Euro ücret karşılığında imzalar atılmıştı...