ÇAYKUR Rizespor, Trabzonspor'dan Musa Nizam, Sefa Yılmaz, Eskişehirspor’dan Kaan Kanak ve Kayseri Erciyes’ten Oğulcan Çağlayan için temaslarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın istediği yıldız oyuncular için çalışmalarını sürdüren ÇAYKUR Rizespor’da yönetim transferde rotayı değiştirdi. Transferde iç piyasaya yönelen Yeşil-Mavililerde yönetimin gündeminde 4 isim bulunuyor. Atmaca, Trabzonspor'dan Musa Nizam ve Sefa Yılmaz ile birlikte PTT 1. Lig'e düşen Eskişehirspor’dan Kaan Kanak için temaslara devam ediyor. Takımı küme düşmesine rağmen ortaya koyduğu performansla pek çok ekibin transfer listesine giren Kaan için teknik direktör Hikmet Karaman fazlasıyla ısrarcı.
 
2019 yılına kadar sözleşmesi olan Kaan Kanak için tüm imkânlarını seferber eden Yeşil-Mavililerin Eskişehirspor'a takas ile birlikte para teklifi yapıldığı bildirildi. ÇAYKUR Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman'ın özellikle istemiş olduğu Oğulcan Çağlayan içinde temaslar sürüyor. Başkan Metin Kalkavan'ın Oğulcan için K. Erciyes, Kaan için de Eskişehirspor başkanları ile önümüzdeki günlerde görüşme yapacağı öğrenildi. Hikmet Karaman'ın görüştüğü iki futbolcunun Yeşil-Mavili takıma gelmeye sıcak baktıkları bildirildi.