Aspor yorumcusu Selahattin Kınalı canlı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi.

Koç'a 2011 şike sürecini hatırlatan Kınalı  "Ali Koç 'Galatasaray için kural değişti' diyor. Sayın Koç, bu ülkede Fenerbahçe için 2011'de yasa değişti, talimat da ne ki?Aziz Yıldırım ve birkaç sanık çete suçlamasından beraat etti. Bir zararı yok. Şu çok net. CAS'a göre şike sabittir, tartışılır olmaktan çıkmıştır. Çete iddiası da boşa çıkmıştır hayrılı olsun herkese. " dedi.

Ağaoğlu ile karşı karşıya gelmek istediğini açıklayan Koç'a seslenen Kınalı "Ali Koç, Ahmet Ağaoğlu ile her platformda karşı karşıya gelebileceğini söyledi. Futbol kulübü başkanlarının karşı karşıya geleceği platform futbol sahasıdır. Ağaoğlu ile karşı karşıya geldiniz ve Ağaoğlu da maçı kazandı." 

Son olarak Koç'un Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili yaptığı yorumları değerlendiren Kınalı  "Ali Koç 'son dakikadaki golümüz verilmedi' diyor. 38. Dakika da Serdar'ın oyundan atılması gerektiğini de söyleseydiniz bu sözlerinizi ciddiye alırdık. Ondan sonra adalet diyorsunuz herkes karşımızda diyorsunuz, olmuyor. Ayrıca geçen yıl 90+6'da yan hakemin pasıyla başlayan Fenerbahçe  atağı Trabzonspor kalesinde golle sonuçlandı. O zaman sesiniz çıktı mı? yok.” ifadelerini kullandı.