61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 27. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Göztepe müsabakasını Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakahn Yemişken yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Düzenge görev yapacak.

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Ali Palabıyık, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Serkan Olguncan görevlendirildi.

DERELİ KİRLİ İLİŞKİYİ ORTAYA ÇIKARDI

Eski hakemlerden Selçuk Dereli Trabzonspor Göztepe maçı öncesi ilginç iddialarda bulundu.

Trabzonspor'un maçına atanan Zorbay Küçük'ün yardımcılarını değerlendiren Dereli Trabzonspor'u dikkatli olması yönünde uyarırken hakemlerin Abdurrahman Arıcı'ya yakın olduklarının altını çizdi.

ARICI'NIN ADAMI CEM HANOĞLU

Açıklama yapan Dereli "Göztepe- Trabzonspor maçı y. hakem atamaları çok ilginç!  Zekeriya Alp’in bu atamalardan haberi var mı? Kıdemli yardımcı; 2011 yılı tartışmalı Buca- FB maçı yardımcı hakemi (Abdurrahman Arıcı’ya yakınlığı ile bilinen) Cem Hanoğlu! diğeri Hakan Yemişken. Bu atamalar tesadüf mü?" ifadelelerini kullandı.

TRABZONSPOR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Öte yandan Bordo Mavili Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Hayırlıoğlu: “Bize sözüm ona ahlak ve etik dersi vermeye çalışan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı önce kendine baksın" ifadelerini kullanmış ve Arıcı'ya sert şekilde tepki göstermişti.