Fotospor Gazetesinde bugün yayınlanan bir iddia ortalığı karıştırdı. Trabzonspor taraftarlarının, borrdo-mavililerden ayrılışı nedeniyle tepki gösterdiği Selçuk İnan'ın yeniden Trabzonspor'a döneceği iddia edildi. Haberde, Fenerbahçe derbisinde yaşanan krizi sonrasında kadro dışı kalmayla karşı karşıya kalan Selçuk İnan dertlerini Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'la paylaştı. Selçuk, kendisinin bugünlere gelmesinde büyük payı olan Yanal'a yaşananları anlattı. İkili yaklaşık 45 dakika sohbet ederken, Yanal'a söylediği ''buradan ayrılmak istiyorum. Beni artık burada tutmazlar'' sözleri sohbete damgasını vurdu.

Trabzonspor, Cavanda'nın parası ile Selçuk İnan'ı alacak

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Manisaspor'dan eski öğrencisi Selçuk İnan'la yaptığı sohbet sonrasında Başkan Muharrem Usta'ya bu konuyu açtı. Usta, Antalya maçından sonra Yanal'a konuyu masaya yatırma sözü verdi.
Başkan'ın sezon başında Galatasaray'a 1.8 milyon Euro'ya gönderilen Cavanda'dan gelecek paraya karşılık Selçuk'un bonservisini teklif edeceği ise gelen ilk bilgiler arasında. Yanal'ın ise Selçuk'un ikna edilmesi konusunda Başkan'a söz verdiği de yine konuşulanlar arasında.