Günebakış Gazetesi Mehmet Karagöz’ün haberine göre; Trabzonspor’a sezonun başında transfer olan Bosingwa, Kadir Keleş im en büyük destekçilerinden biri olmuş. İdman ve maç önceleri Kadir ile konuşan Bosingwa’nın “ Sen de kendimi görüyorum. İleride bu takımın yıldızı olabilirsin”  dediği belirtildi.

 SENDE UMUT VAR

 Kadir’e büyük özgüven.. 1461 Trabzon’dan sezon başında transfer edilen Kadir Keleş’in takımdaki en büyük destekçisinin Jose Bosingwa olduğu öğrenildi.  Hemen hemen aynı zamanda takıma katılan  Jose Bosingwa ile Kadir Keleş’in birbirlerine yakınlığıda  arttı.

Kadir’in forma giymediği dönemlerde   onunla konuşan Bosingwa’nın Kadir’e “ Sende kendimi görüyorum. Aynı benim ilk yallarımda ki gibisin . Sende umut var “ dediği belirtildi

HER ZAMAN ÇALIŞ

 Bu sözleri üzerine Jose Bosingwa karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kadir Keleş’in  Bosingwaya “ Takımda  şans  bulamıyorum ama çalışmalarıma devam ediyorum.” Dediği öğrenildi., bunun üzerine Bosingwa’nn ise Kadir’e “ Kendini kanıtlamak isteyen her futbolcunun büyük takımlara geldiğinde oynayamadığı zamanlar olur. Sen bu takımda oynayacağına inan. İleride bu takımın yıldızı olabilirsin. Her zaman oynayacakmış gibi hazır ol” diyerek Kadir’e büyük özgüven verdiği ifade edildi.