Şener süreçle ilgili; UEFA 1. etik raporunu ciddiye alıyor. Ona göre bir ceza isteyecek UEFA. Tahkimin sonucunu bekliyorlar. Tahkim cezaları kaldırırsa o zaman UEFA`dan gelir ceza. Galatasaray ve Beşiktaş, ceza alacak kulüpler arasında yok.

Şener, TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten ile katıldığı polemikle ilgili konuştu: “Normalde kendi anayasasına göre hemen yarın ona teşekkür edip görevden alması gerekiyor. Ben maaşını deşifre ettiniz falan diyor. Futbol federasyonunda çalışan herkesin maaşını da sorarım. Bu benim vazifem onun yetkisi değil. Ben ona oy veriyorum. Bostan korkuluğu değiliz. Paralarda bizim kurduğumuz takımların, oynadığı maçlardan geliyor. Bunu bırakın da ben sorayım” dedi.

Şener, Haziran’da yapılacak Genel Kurul ile ilgili olarak ise, “Diğer arkadaşlarla da görüşürüz. Kimsenin canı yanmadığı sürece bir şey olmuyor. Diğer UEFA’ya gitmeyecek takımlar şike bile ilgilendirmiyor. Orası sadece Süper Lig takımları tarafından oluşan yer değil. 2. Ve 3. Lig takımlarını da ilgilendiriyor” dedi.

Ufuk Özerten ile arasındaki polemiğin ardından Fenerbahçe maçında koridorda yaşanan tartışmanın görüntülerinin ortaya çıkmasına ise Başkan Şener, “Tribünden aşağıya inmemem lazımdı. O kadar sinirlenince mantıklı davranamıyorsunuz. Bir hafta antrenman yapıp gelmişler. Bir günü 'sırf nasıl tahrik ederiz. Emre maç içerisinde bana hareket yaptı. Hatta çok eminim. İki kere sordum ‘Bana mı?’ diye.. ‘Evet’ dedi.. Ora da koridorda, girmemesi gerekenler de var. Bizim orda hiç olmazdı. Tahrik etme cesaretine sahip kimse yoktu. Böyle biri çıktı. Bu bizim zafiyetimizden oldu. Güvenlik sıkıntısı var. Ben bile yumurta yedim. Ama bizim Emniyet Müdürü beni unuttu. Güvenlik teknik bir konu. Benim istisah dahilimde değil. Orda 2 şerit polis vardı dönüp bakmadılar bile bende bakmadım” dedi.

Burak’a yapılan küfür olayı ile ilgili olarak ise Şener, “Hiç duymadım ilk defa duyuyorum. Haberim yok benim. Meşhur olmuş futbolcular kale almamalı. Bana da attılar yumurta ne yapıyım. Ben bu kadar emek verdim kulübe.. Ne yapacaksınız. Yapacak bir şey yok. Burak ile her şartta devam edeceğiz. Ne oldu talibi mi var?.. Bekliyoruz.. “ diye konuştu.

Kaynak: 61saat.com