İŞTE BAŞKAN ŞENER'İN O AÇIKLAMALARININ AYRINTILARI:
3-1 yenildik Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Hayır öyle bir şey. Bana yakışır mı. Ben Trabzon’da yumruk yumruğa kavga edermiyim. Edilir mi normal mi… Semih kaç yaşında ben kaç yaşındayım. O ne eğitim gördü, ben ne eğitim gördüm?

EMRE PARMAKLA İŞARETLER YAPTI
Emre Belözoğlu, devre arasında tünele girerken ben aşağı tribünde oturuyordum. Parmağı ile bana işaret ediyor bir sürü laf söylüyor. Bende o arada onu bulmak için aşağı indim. Bizim yöneticilerden biri ile Semih kavga ediyorlardı. Onların arasına girdim. Emre’ye ulaşamadım…

HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖZLEMCİ RAPORLARINDA VAR MI?
Emre’ye ulaşsam şunu diyecektim; “Yaşın 32, ben 61 biraz daha saygılı ol terbiyeli ol takım kaptanısın”.. Emre söylüyordu. Orda Gazeteci sizsiniz, ben miyim. Ben delimiyim kalkıp aşağı ineceğim. Gözlemci raporlarında okursun doğru yazmışlarsa…

EMRE BİLEREKTEN GİTTİ KORNERE
Semih geldi önüme başka kimse yoktu.. O tercüman çocuk vardı uzun saçlı… O Tolga’nın kanser olan annesine küfrediyormuş.. Ne yapıyım. Anlatıyorum.. Durup dururken Sadri Şener iner mi aşağı.. Ama Emre Türkiye Cumhuriyetinin problemi.. Ama kimseden ses çıkmıyor..
Birde kalkıp Maçkalıyım diyor.. Her korneri o atmaya gidiyor. Neden öyle dediler ona millet bir şey atsın başına..

İSTİFA EDECEK Mİ?
Trabzonsporlu taraftarların kendisine protesto gösterisinde bulunup bulunmadığı şeklindeki soruya Başkan Şener, "Yumurta attı taraftarlar.. Heralde artık beni istemiyorlar" derken, istifa edip etmeyeceğine ise, "Bilmiyorum konuşacağım arkadaşlarla.. 3 gün daha oynasak Fenerbahçe kazanırdı. O teknik bir şey. Bana sormayın hocaya sorarsanız cevap verir size." şeklinde cevap verdi.

FENERLİ YÖNETİCİLER
Fenerbahçeli yöneticilerle ilgili olarak ise Şener, "Yok aynı yerde değildik. Fenerbahçe geçen hafta bu işlerin sorumlusu Sadri Şener dedi, bende onların yanına gitmedim. Utandım, hoş geldin demeye utandım. Ama ordaki Nihat Özdemir, kardeşim önüne yazılanı okur kendisi diyemez" dedi.

Kaynak: 61saat.com