L.Moskova'ya imzası an meselesi olan Burak şokunu yaşayan Aslan'a bir şok da Şener'den: "G.Saray benimle pazarlık yapacağına istediğim 6.5 milyon Euro'yu denkleştirmeye çalışsa Burak şu an G.Saraylı idi."

Vatan'ın haberine göre ; Süper Lig'de geçen sezonu 33 golle zirvede tamamladıktan sonra Trabzonspor'dan ayrılmaya karar veren Burak Yılmaz adım adım Lokomotif Moskova'ya doğru ilerlerken, G.Saray'ın yıldız golcüyü elinden kaçırmasında yönetim zaafiyeti olduğu iyice ortaya çıktı.



Lazio ile anlaşmasına karşın İtalyan ekibi 5 milyon Euro'luk bonservisi taksit ödemeye önermiş Trabzonspor parayı peşin isteyince kulüpler arasında anlaşma sağlanamamıştı. Lazio'nun yarı sıra aynı dönemde Burak'ın adı G.Saray ile anılırken, bordo-mavillierin başkanı Sadri Şener "10 milyon Euro'ya dahi satmam" diyerek ezeli rakibine kapıları kapatmıştı.



Milli golcünün takıma dönmeyeceğini resmen hocası Şenol Güneş'e iletmesinin ardından ise Şener 10 milyon Euro'ya satmadığı Yattara'daki hatayı tekrar yaşamamak için kararını esnetti. 7 millyon Euro, sonraki satışından yüzde 25 pay ve 2 genç oyuncu karşılığında oyuncuyu sarı-kırmızılılara satabileceğini iletti.



"Fatih Terim kimi isterse alırız" diyen G.Saray yönetimi ise önce 5 milyon Euro önerdi. Sonrasında teklifini 5.5 milyon Euro artı 1 oyuncu olarak revize etti. Bu esnada Karadeniz ekibinin cephesinde ise Sadri Şener 6.5 milyon Euro'ya düşürdü. Ancak sarı-kırmızılıların transferde fiyatın düşmesi için uyguladığı bekleme taktiği işe yaramadı.



MASAYA OTURACAKLAR
PAZAR günü Bodrum'da bulunan Sadri Şener'le temasa geçen L.Moskova 5 milyon Euro artı satıştan yüzde 25 pay önerdi. Trabzon Başkanı da sarı-kırmızılılardan ses seda çıkmayınca Burak'ın Rusya'ya gönderilmesine onay verdi. Bordo-mavililer önceki gün Lokomotif ile görüşmelerin başladığını borsaya bildirirken, transferin tamamlanması Burak'ın Rus ekibiyle masaya oturmasına kaldı.



FATİH Terim "Burak bana söz verdi. Başka yere imza atacağına inanmam" dese de hocanın keyfini kaçıracak açıklama Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener'den geldi: "G.Saray benimle gereksiz pazarlık yapacağına istediğim 6.5 milyon Euro'yu denkleştirmeye çalışsa Burak şu an G.Saraylı idi..