Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Aydınlar, Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman’ın bir görüşme yaptığının ortaya çıkmasıyla ilgili olarak, “Bana göre o görüşme hiç etik değil. Birisi Fenerbahçe’nin hocası, diğeri yorumcusu. Bizden de birisiyle görüşme ihtiyacı hissedebilirdi. Demek ki hissetmemiş” dedi.

“TRABZON’DA İYİ SONUÇ ALIRSAK PSV’Yİ ELERİZ”
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Şener, Beşiktaş ve kendilerinin Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiğini vurgulayarak, “PSV güçlü bir takım ama bizim takımımız güçlü takımlara karşı çok ayrı bir futbol oynuyor. Zannediyorum o maçta da öyle olur. Buradan iyi bir sonuçla Hollanda’ya gidersek PSV Eindhoven’i eleriz diye düşünüyorum” dedi.

“BİLET ARTIRIMI TALEP ETTİK ANCAK OLMADI”
Şener, gurbetçi taraftarların Hollanda’da bilet bulamamasıyla ilgili olarak ise, “Orada bir kontenjan tanıyorlar, o da dolmuş. 1600 civarı bir bilet verdiler bize. Şu ana kadar yaptığımız yazışmalar sonucunda o rakamın üzerinde bilet vermediler. Çok da bastıramıyoruz. Ama bildiğim kadarıyla bizim taraftarlarımız onların tarafından bilet alıp gelmeye çalışıyormuş” diye konuştu. Şener, kart cezalası olan Zokora’nın PSV Eindhoven ile oynanacak olan ilk maçta oynamayacak olması ile ilgili olarak da, “Zokora’sız oldukça fazla maç kazandık ve iyide futbol oynadık. Kadromuz oldukça geniş. Ondan Zokora’nın yokluğunun bir sorun olacağını düşünmüyorum” dedi.

Devamı...




“TFF SEÇİMLERİNE ZAMAN VAR. BELLİ SORÜ SONRA MÜDAHİL OLURUZ”
Başkan Şener, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili olarak da, şöyle konuştu: “Ben şu anda Federasyon seçimleriyle ilgili bir çalışma sürdürmüyorum. Şu anda sadece PSV maçıyla ilgileniyorum. Ama bir noktaya geldikten sonra bu işe müdahil oluruz diye düşünüyorum. PSV maçında 2. lig ve 3. lig başkanları misafirimiz olacak. Daha 27’sine zaman var ona göre tavrımızı netleşiriz” dedi.

“MEHMET ALİ AYDINLAR’IN TEKRAR ADAY OLABİLECEĞİNİ BENDE DUYUYORUM”
Şener, “Trabzonspor olarak yeniden aday olması gündemde olan Mehmet Ali Aydınlar’ın yanında olacağınız iddia ediliyor, bu konuda ne söyleyeceksiniz?” şeklindeki soruya ise, “Mehmet Ali Aydınlar’ın tekrar aday olabileceğini bende duyuyorum. Ama bize gelen her hangi bir şey yok. Daha toplantı yapmadık. Mehmet Ali bey, bir süreç geçirdi ondan sonra tekrar adayıp olup olmayacağı kendi bileceği bir şey. Başka duyduğumuz bir sürü aday da çıkıyor. Seçime birkaç gün kala belli oluyor bir çok şey ve sizde ona göre tavrınızı alıyorsunuz. Şu anda net bir şey söylemek doğru değil” ifadelerini kullandı.

Devamı...




“GAZETELERDE YAZILANLARA GÖRE CEVAP VERMEM”
Şener, bir gazetecinin, “Mehmet Ali Aydınlar’ın son açıklamalarını okudunuz mu? Bu açıklamalarda Trabzonspor’un ve Türk futbolunun hakları korunmadığı ortaya çıkıyor. Sizce haklarınız korundu mu?” şeklindeki sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Mehmet Ali beyin açıklamalarını dinlemedim ama okudum. Trabzonspor veya Türk futbolunun hakkının korunup korunmadığı konusunda net bir cevap verebilmem için UEFA ile nelerin konuşulduğunu çok iyi bilmem lazım. Gazetelere yazdığı şekliyle cevap vermem doğru olmaz. Bu konuda şu anda bir şey söylemek durumunda değilim. Ama yeniden aday olur olmaz o kendi bileceği bir şey” diye cevap verdi.

“BİZDEN BİRİSİYLE GÖRÜŞME İHTİYACI HİSSETMEMİŞ”
Şener, Mehmet Ali Aydınlar - Rıdvan Dilmen - Aykut Kocaman üçlüsünün özel bir görüşme yapmasının ortaya çıkmasıyla ilgili olarak ise, “Bana göre o görüşme hiç etik değil. Birisi Fenerbahçe’nin hocası, diğeri yorumcusu. Bizden de birisiyle görüşme ihtiyacı hissedebilirdi. Demek ki hissetmemiş, çok tuttuğum bir görüşme tipi değil” dedi.

Devamı...





“ONUR’LA GÖRÜŞMELERDE MESAFE KATETTİK”
Şener, Kaleci Onur Recep Kıvrak’la yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydettiklerini de vurgulayarak, “Şu anda yine görüşmeler yapıyoruz. Asbaşkanımız Nevzat bey o işi götürüyor. Belli bir noktalara da geldi zaten. Çok da aceleye gerek yok. Herhalde sorun olmaz. Onur’un 1.5 senelik kontratı var. Orada bütün mesele takımdaki dengeler bozulmasın. Mesele Zokora’nın aldığı fiyatı buluruz, bulmayız değil. Takım içi dengeleri bozmadan görüşüyoruz. Çok da sevdiğimiz bir futbolcu. Oda çok kalmak istiyor. İşi tatlıya bağlamak için bir süreç gerekiyor. Bu süreçte inşallah yakın zamanda biter” diye konuştu.

“BURAK YILMAZ’A GELEN TEKLİF YOK”
Şener, “Burak Yılmaz’a gelen teklif var mı?” şeklindeki soruya da, “Burak Yılmaz’la ilgili teklif gelmedi. Gazetelerin sayfalarında yerleri boşluk kaldığı için en güzel haber olarak değerlendiriliyor sanırım” şeklinde cevap verdi.