Başkan Sadri Şener, bu sezon sahalarında oynadıkları Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında takıma büyük destek veren kadın ve çocuk taraftarlarıns övdü. Kulüp Başkanı Şener, geçen sezondan kalan cezanın Kasımpaşa maçıyla sona erdiğini hatırlatarak şöyle konuştu:

"Kadın ve çocuk taraftarlarımızın takımımıza vermiş oldukları desteği fazlasıyla önemsiyoruz. 3 maçtır bizi yalnız bırakmadıkları için de onlara teşekkür ediyorum."

"ÇITAMIZ YÜKSELECEK"
İstanbul'da Fenerbahçe maçında ortaya koydukları oyunun tüm taraftarlarını memnun ettiğini vurgulayan Başkan Şener, şöyle devam etti:

"Futbol takımının özgüvenini yükselttiğimiz zaman neler yapabileceğini gördük. İyi oyunumuzun, bunu oynayanların ve oynatanların taraftarlarımızca mutlaka desteklenmesi gerekmektedir. Önemli eksiklerimizin de katılımlarıyla çıtamız daha da yükselecek ve rekabet ortamı tamamlanacaktır."

2 GALİBİYET 1 BERABERLİK
Bu akşam sahasında Kasımpaşa ile oynayacak olan Trabzonspor, bu sezon kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynadığı maçlarda Sanica Boru Elazığzpor'u 2-0, Sivasspor'u 1-0 mağlup etti, Mersin İdmanyurdu ile de 1-1 berabere kaldı.

ZOKORA VE BAMBA'YA MİLLİ DAVET
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncuları Didier Zokora ve Soulaymane Bamba'ya milli takım daveti geldi. İki oyuncu, 13 Ekim tarihinde Dakar'da oynanacak olan Senegal maçı için kadroya davet edildi. Zokora, daha önce milli takımı bıraktığını açıklamış ancak göreve gelen yeni teknik direktörün takımda 'ağabeylik' yapması çağrısı üzerine yeniden milli takıma dönmüştü.

BASKETBOL VE HENTBOLCULAR SAHAYA ÇIKIYOR
Geçen sezon mücadele ettiği Beko Basketbol Ligi'nden 2'nci Lig'e düşen Trabzonspor Basketbol Kulübü, yeni sezonun ilk maçına yarın çıkacak. Bordo mavililer ligin birinci haftasında Best Balıkesir Basketbol'la karşılaşacak. Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Trabzonspor hentbol takımı ise ligin 3'üncü haftasında Beşparmak'ı konuk edecek. 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 13.00'de başlayacak.

BASKETBOLE YENİ SAĞLIK SPONSORU
Trabzonspor Basketbol Kulübü, Özel Karadeniz Hastanesi ile sponsorluk anlaşması yaptı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda Trabzonspor Basketbol Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Hakan Usta ile Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Gürbüz Yuluğ, 1 yıllık sponsorluk anlaşması protokolünü imzaladılar. Hakan Usta, törende yaptığı konuşmada, 2012-2013 sezonuna Best Balıkesir Basketbol ile yapacakları maç ile başlayacaklarını belirtti, "Birinci Lig'e çıkacak bir takım yarattık. Önemli bir sezonda özel Karadeniz Hastanesi ile de sponsorluk anlaşması yaptık. Takıma, şehre ve hastaneye hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

Başhekim Yuluğ ise ruh ve beden sağlığını kazanmak için sporun önemli olduğunu, bunun başında da basketbolün geldiğini ifade ederek, "Trabzonspor'a yeni sezonda başarılar diliyoruz. Biz de bir nebze olsun bu başarıya katkı sağlamak istiyoruz' diye konuştu.