Kupadan elendikleri için takımın psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyen Şener, "Bu konuda bir eksiklik var ama biz büyük maçlarda daha iyi oynuyoruz. Galatasaray maçı önemli" diye konuştu. UEFA Genel Kurulu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Şener, "Platini, 8 ay önce ne diyorsa aynısını söylüyor. En kısa sürede karar açıklanacak" ifadesini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemi çarpıcı sözlerle değerlendirdi. Bordo-Mavililer'in başkanı "Platini resmen noktayı koydu. Şimdi federasyon ya UEFA’ya rağmen, ya UEFA’ya göre bir karar verecek" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önceliği UEFA Başkanı Michael Platini’nin kongre için geldiği İstanbul’da yaptığı açıklamalara verdi.

Çok kritik bir sürece girildiğini ifade eden Karadeniz temsilcisinin patronu, Platini’nin kendileriyle paralel ifadeler kullandığını söyledi. "Biz de başından beri aynı noktadayız" mesajını yineleyen Başkan Şener, "Belli ki UEFA bir karar bekliyor artık. Platini’nin konuşması aslında bir nokta niteliğinde.

Yani bundan sonra söylenecek söz, yorum yok. Şimdi bizim federasyonumuzun vereceği karara odaklandık. Camia olarak bekliyoruz" dedi.

Kulüpler Birliği için ne dedi?

Federasyonun önünde iki seçenek bulunduğundan bahseden Başkan Şener, "Artık bir karar verilmesi gerekiyor tabi. Bu da ya UEFA’ya rağmen ya da UEFA’ya göre olacak” diyerek Yıldırım Demirören ve ekibine mesajını yolladı.

Şener, adının sıkça anıldığı Kulüpler Birliği Başkanlığı için de önemli sözler söyledi.

Daha önce bu görev için, “Düşünmüyorum” ifadesi kullanan Trabzonspor’un patronu bu kez, “Şu an için böyle bir gündem yok. Artık gelecek sezon için bakarız" sözleriyle kapıyı açık bıraktı.