Başkent Moskova'daki Dinamo Merkez Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada iki takımın ilk 11'leri de belli oldu.

Türkiye: Mert, Zeki, Ozan Kabak, Merih Demiral, Umut Meraş, Ozan Tufan, Mahmut, Efecan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan, Burak

Yedekler: Uğurcan Çakır, Gökhan Akkan, Hasan Ali Kaldırım, Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder, Dorkuhan Toköz, Yusuf Yazıcı, Enes Ünal, Nazım Sangare, Emre Kılınç, Abdülkadir Ömür

Rusya: Shunin, Karavaev, Semenov, Kudryashov, Zhirkov, Anton Miranchuk, Zobnin, Ozdoev, Ionov, Dzyuba, Kuzyaev

Yedekler: Matvei Safonov, Soslan Dzhanaev, Aleksandr Zhirov, Igor Smolnikov, Ilya Kutepov, Denis Cheryshev, Yuri Gazinkski, Nikolai Komlichenko, Zelimkhan Bakaev, Andrei Mostovoy, Daniil Fomin, Aleksandr Sobolev

Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Grega Kordez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nejc Kajtazovic olacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takımımız, Rusya ile bugüne kadar 9'u özel maçta olmak üzere 21 defa karşılaştı. Rusya'yı 3 defa mağlup eden A Millîler, 4 defa berabere kaldı, 14 defa ise mağlup oldu. Millîler Rusya'ya karşı 10 gol kaydederken, kalesinde ise 37 gol gördü.