61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Beşiktaş sahasında BB Erzurumspor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor’un efsane ismi Beşiktaş Jimnastik Kulübü teknik direktörü Şenol Güneş’in Erzurumspor mücadelesi sonrası yaptığı açıklamalar tepki topladı.

Maç sonunda basın toplantısı düzenleyen Güneş Beşiktaş’ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu ifade ederken Galatasaray ve Fenerbahçe için bu hedefin geçerli olduğunu savunarak Trabzonspor’un adını kullanmadı. 

Bu durum Bordo Mavili taraftarlarca tepki topladı.

Maç sonu konuşan Güneş “Sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Şenol Güneş, "Biz kendi işimize bakıyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Her maçı kazanarak bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Ama bugün başaramadık. Şampiyonluk bir hedef. Bu sadece benim için değil kulübün konumu gereği bir hedefi bunu kovalamaktır. Büyük takımlar için her zaman geçerlidir. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için geçerlidir.. ama bazen hedeflediğiniz şeye ulaşamayabilirsin hala Beşiktaş’ın bu yarışta olabileceğini düşünüyorum” dedi. 

Şenol Güneş’in bu açıklamaları Bordo Mavili taraftarlarca tepki topladı.