Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'te oynanacak maçtan önce Cenk Tosun ve teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısını düzenledi. Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar hakkında da ilk kez konuştu. 

Beşiktaş'ın rakibini değerlendiren Cenk, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu kısa süre içinde kendimizi sıfırladık. Gerekli hazırlıkları yaptık ve %100 Leipzig maçına hazırız. Porto maçından sonra bu maçı da kazanıp 6 puan ile gruptaki liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bundesliga'yı çok yakınadn takip ediyorum. Leipzig'in son 2 senede yaptıkları çok iyi. 2 senede 2. Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne gitmelerini kimse beklemiyordu. Dinamik ve çok koşan bir takım. Hocamızdan gerekli talimatları aldık.Maça hazırız ve 3 puan için elimizden geleni yapacağız. Her gol forvet için güzeldir. Tabii jeneriklik olunca daha da mutlu oluyoruz. Kafamda oluşturduğum bir gol yok. Gol atınca ama takım kazanamayınca gerçekten bir anlamı olmuyor" dedi.

"BAZI ARKADAŞLARI RAHATSIZ EDİYOR BU DURUM"

Kamuoyunun derdinin kavga olduğunun altını çizen Güneş, "Sizin derdiniz yarınki maç değil. Sizin için kavga olsun yeter. Ben bu işte yokum. Pazar günü Trabzonspor maçımız var. Taktik yapmadık. Sağ bekte Adriano veya Medel konusunda karar vermedim. Kimin oynayacağını da söylemem. Pazar da Trabzon maçı var. Cumartesi günü Fenerbahçe maçı vardı. Bazı arkadaşları rahatsız da ediyordur bu durum. Biz top oynamaya gittik. Hiçbir oyuncumuz provoke etmedi. Bize ana avrat küfür edildi, para atıldı. Biz bir şey yapmadık. Ben hakeme kötü bir şey demedim. Yerime dönerken kendim söylendim. Sağolsun beIN Sports güzel çekiyor bunları" dedi.