Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan ve bu nedenle Trabzonspor'dan ayrılma kararı alarak menajerini Trabzon'a çağıran Volkan Şen bu kararından vazgeçti.

Yıldız futbolcu önceki gün teknik direktör Şenol Güneş'le biraraya gelerek uzun süren bir görüşme yaptı. Yapılan toplantıda Şenol Güneş'in "senden daha fazla beklentilerim var. Gerçek Volkan bu değil. Daha çok çalışıp hazır hale gelmelisin. Ayrılmayı kafandan çıkart." dediği öğrenildi.

Volkan-Güneş zirvesinde yıldız futbolcunun,  Şenol Güneş'in söyledikleri sonrası kararından vazgeçtiği ve çok çalışıp takımda oynayacağı sözünü verdiği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'da antrenmanların dozu düşürüldü. Hafta içerisinde genelde 1 yada 2 gün çift antrenman yapan bordo mavililerde Teknik Direktör Şenol Güneş,  tüm hafta boyunca tek antrenman programı verdi.

Futbolcuların yoğun antrenman programından yorgun düştüğü ve bu nedenle deneyimli teknik adamın böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi'nin Trabzonspor'a ziyareti yönetimde krize yol açtı. Ziyaretten haberi olmadığını ve rahatsızlık duyduğunu belirten başkan Sadri Şener yönetimini eleştirdi. Şener daha önce Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi gelmeyip grup başkan vekillerini göndermesine de tepki gösterdi.

Yönetim Kurulu adına CHP grubunu kabul eden Asbaşkan Nevzat Şakar, Başkan Şener'in bu çıkışı üzerine "Arkadaşlarımla durum değerlendirmesi yapıp bir karar vereceğim" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran yazılı bir açıklama ile başkan Şener'i ziyaret konusunda 30 Ekim'de bilgilendirdiklerini belirtti.