61SAAT - Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının son maçında Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.


Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galip ayrılan taraf 4-0 gibi farklı bir skorla Trabzonspor oldu.


Trabzonspor'un gollerini 4. dakikada Emerson, 43. dakikada Halil Altıntop, 57. dakikada Olcan Adın ve 76. dakikada Soner Aydoğdu attı.


Bu sonucun ardından Trabzonspor ligdeki puanını 22'ye yükseltirken, Gençlerbirliği 18 puanda kaldı.

Maçın ardından konuşan Şenol Güneş, şunları söyledi:


"Bizim bulunduğumuz yer hem görüntü hem oyun olarak bizi rahatsız ediyor. Üzülüyoruz tabi.. Bu maçı kazanmak zorundaydık. Şampiyonun 2 puan bile getirmediği yıllarda tamılra 2 puan altında gidiyor. Oyun istikrarı iyi seviyede değil.


Bizim 3 puan sevindirici oldu. Taraftara teşekkür ediyorum.


oyun başından beri Gençlerin oyun anlayışını bekliyorduk. Golün erken gelmesi bizi daha da rataltattı. Kırmızı kart gelmesi bizi daha rahatlattı. Mühim olan 3 puandı. Oyunda bizim lehimize işledi, tekrar teşekkür ediyorum oyuncularımıza.

Serkan ve Halil’in performansında iyi gayretliydiler. Düşündüklerini yapmaya çalıştılar. Bizim oyuncularımızın hepsi iyi. Burada oynayan da oynamayan da. Ama bizim oynadığımız oyun takım olarak da oyun olarak altında. Sezon başından beri geri kalmamız her maçı final gibi düşünüyoruz.


Son Eskişehir maçında rakibin doğru dürüst atağı yokker kopmalar oldu. Geride kalmanın verdiği sıkıntı. Biz şuan 9 puan 10 puan yukarda olmamız gerekiyordu.


Henüz düşündüğümüz anlamda beklediğimiz yere gelemedik. Oyun ve sonuçta. İkisi de bir birine bağlantılı.


Bugün 4 gol attık ama 6-7 olması gerekiyordu. Şuan takım olarak daha iyi oynamamız gerekiyor. Sonuçların da takım üzerinde olumsuz anlamı var”

 
KAYNAK:61SAAT.COM