Dün yayıncı kuruluşa konuşan ve yönetimi epey eleştiren Güneş'e yakın çevreler, deneyimli hocanın göreve devam edip etmeme konusunda bir açıklama yapmasının beklendiğini ifade ettiler.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün Lig TV canlı yayında Ömer Güvenç'e açıklamalarda bulunmuş, yönetimin futbol şubesiyle ilgili transfer politikasını eleştirmişti. Güneş, transferde geride kaldıklarını ifade ederken, ligin başlamasına kısa bir süre kala gerekli takviyelerin yapılamamasından dert yanmıştı.

Güneş'in, bu açıklamadan bir gün sonra sürpriz şekilde basın toplantısı düzenleyeceğini açıklaması, "Gidişattan rahatsız. İstifa mı edecek?" sorusunu akıllara getirmişti. 
'Yanlış anlaşıldım'

Orman, çevresine bu sözleri söyledikten sonra Şenol Güneş'e de haber göndererek yeni bir açıklama yapmasını istedi. Başkandan gelen bu talebi olumlu karşılayan Şenol Güneş, basın toplantısı düzenleyerek daha detaylı açıklamalar yapma kararı aldı.

Güneş'in, yarın yapacağı basın toplantısında sözlerinin iyi anlaşılmadığını ve yönetim kurulunu hedef göstermek gibi bir hedefinin olmadığını açıklaması bekleniyor. 

Fanatik