Bir sezon formasını giydiği Trabzonspor'da taraftarların gönlünde taht kuran Jaja Coelho'ya dönüş yolu açıldı. TFF seçimlerindeki tutumu ve şike sürecindeki tavırları nedeniyle taraftarlardan sert tepkiler alan başkan Sadri Şener, bordo- mavililerin gönlünü Sambacı'yla alacak. Trabzonspor'dan gittiği Dubai'nin Al-Ahly kulübünden, Brezilya'nın Internacional takımına kiralanan yıldız futbolcu için daha önce olumsuz şeyler düşünen Şenol Güneş'in de Şener tarafından ikna edildiği öğrenildi. En son Brezilya'da içkili fotoğrafları basına yansıdığı için Internacional'de kadro dışı kalan ve daha sonra affedilen Jaja'nın Türkiye'ye dönmek için istekli olduğu bildirildi. 26 yaşındaki oyuncu, ocak ayında kiralık olarak gittiği Brezilya ekibi Internacional'de lig ve Copa Libertadores karşılaşmalarında 13 kez görev aldı ve 2 gol kaydetti.

AL-AHLY, 2 MİLYON EURO'YA BIRAKABİLİR
Daha önce Jaja için "Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancılardan biri" ifadelerini kullanan başkan Sadri Şener'in, futbolcunun menajeriyle İstanbul'daki ofisinde bir görüşme yaptığı dile getirildi.

Menajerin, yapılan görüşmede Şener'e "Jaja, Türkiye'den çok güzel anılarla ayrıldı. Tekrar dönmek istiyor. Al-Ahly kulübü 2 milyon euro civarında bir bonservis ücretiyle onu bırakabilir" dediği öğrenildi. Bu arada, bazı kaynaklar Dubai ekibinin 4.5 milyon euro'luk bonservis ücretinin bir kısmını Trabzon'a ödemediği ve Jaja'nın bedelsiz alınabileceğini de iddia ediyor.