Stadyumu, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne tahsis eden Milli Emlak Genel Müdürlüğü buranın kullanımından elde edilen gelirleri bir yazıyla talep etti. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ise stadyumdan sadece Trabzonspor Kulübü ne yapılan maçlık kiralamadan gelir geldiğini cevaben Milli Emlak'a geri gönderdi.

 MİLLİ EMLAK YETERLİ GÖRMEDİ

 Müsabakalarda elde edilen tüm gelir kalemlerini göz önünde bulunduran Milli Emlak bu cevabı yeterli bulmadı ve stadyum, reklam, kralama ve diğer gelir kalemlerinin tespit edilerek kendilerine bildirilmelerini ve paylarının ödenmesini talep etti. Bu anlamda Trabzonspor'a henüz devir işlemini gerçekleştiremeyerek, kendi paylarını da alamayan ve sorun yaşayan Gençlik Spor zor duruma düştü.

 TRABZONSPOR'A YANSIYACAK

 Trabzonspor un resmi tahsis konusunda işi ağırdan alması, Müdürlüğün hak edişlerini ve stadyum giderlerini ödeme konusunda geri durması devleti zarara uğrattığı gibi kurumlar arasında da sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Bunun üzerine durumu Trabzonspor Kulübü ne bildirmek zorunda kalan Gençlik Spor Genel Müdürlüğü nün nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla bekleniyor.

(Kuzey Ekspres)