61SAAT SPOR SERVİSİ - Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda kozlarını paylaşırken, bordo- mavililer son dakika golü ile yıkıldı.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşma Antalyaspor'un 2-1 galibiyeti ile sona erdi. Konuk Trabzonspor'un golü 9. dakikada Adrian'dan gelirken, Antalyaspor'un beraberlik golünü 86. dakikada Ömer Şişmanoğlu, galibiyet golünü ise Murat Dururer 90+2'de kaydetti.

Maçın ardından konuşan Trabzonpor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şunları söyledi:
Özellikle oyunun başlangıcında düşündüğümüz gibi başladık gol de bulduk. Rakibin atakları karşısında çabuk çıkmayı düşündük. Zaman zaman topları iyi kullandık zaman zaman kullanamadık. 2. Golü bulsak çok daha rahat bir maç olabilirdi. 

ADRİAN'IN SAKATLIĞI DENGEYİ BOZDU
Ev sahibinin kendi sahasında baskılı oynama anlayışını alanı kapatarak oynamasına başarılı bir şekilde cevap verdik. Daha sonra son bölümde yorulan oyuncuların yerine değişiklikler yaptık. Ancak değişiklikler sonrasında Adrian'ın sakatlanması orta sahanın dengesini bozdu. Ama buna rağmen maçı taşıyabilirdik.
Son bölümlerde hem şansız hem de haksız goller yediğimizi düşünüyorum. Son bölümde yediğimiz gollerde faul olduğunu düşünüyorum. Benzer pozisyonlarda hatta çabuk kullanmada rakip çok iyiydi. Bamba faulden dışarı çıkmıştı. Bamba dışarı çıkıp içeri girdiğinde pozisyon alana kadar golü yedik. Tabi o oyun akışı içerisindeydi.
HAKEM TAKDİR HAKLARINI RAKİPTEN YANA KULLANDI
Zaman zaman hakem takdir haklarını rakip lehine kullandı.  Bizde maç kazanamama baskısı adlında golü yedikten sonra demorolize olduk. Oyunu taşıyabileceğimiz bir maçtı. Alınacak maçı kaybettik o yüzden üzgünüz.
Golden önce pozisyonda hakem sarı kart gösterdi. Bamba sinirlendi kenara geldi. İçeri alırken de gecikmeli aldı. Rakipte çabuk kullandı. Bamba oyuna girerken Giray’ın alandan girdi oyuna ve dolayısıyla orda boşluk oldu. İki oyuncumuz orta sahada kaldı. Geriye gelmediği için pozisyon hatası oldu. Onun öncesinde de Serkan’a yapılan faul var. Rakip önce Serkan’a sonra topa yüklendi.
Tabi olduktan sonra diyecek bir şey yok. Bana göre ilk pozisyonda faul verilebilirdi. Ancak pozisyona geçilirken de yavaş davranıldı” dedi.