61SAAT SPOR SERVİSİ

Türkiye A Milli takımı İtalya karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya mağlubiyet ile başladı.

Karşılaşma sonrası TRT SPOR'a açıklamalarda bulunan A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarında ''Açılış maçında ev sahibiyle oynadık. Beklentimiz güzel bir oyundu ama rakip bizden daha üstündü. İlk yarıda kontrollü oynamaya çalıştık ama rakibin baskısından çıkamadık.Daha üstün bir rakip vardı. Temposu, teknik kapasitesi daha iyiydi. Biz de savunmadan çıkarken top kayıpları yaparak daha mahkum oynamaya başladık. Bizden daha iyi bir takıma kaybettik. Onlar ne kadar iyiyse, biz de o kadar kendi oyunumuzun gerisinde kaldık.Bugünkü maçtan alacağımız puan bize katkı yapardı ama bu bir turnuva. Kazansak da bu yarış bitmeyecekti. Kaybettiğinizde bu iş daha zorlaşıyor. Önümüzde iki maç var, ikisini de kazanmak isteyeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

KENAN KARAMAN ''HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ''

 "İlk yarı skoru tuttuk. İtalya genç ve etkili bir takım. Taktik seviyeleri çok üst düzeyde. Savunmada top kazandığımızda öne çıkamadık, bu problemdi. İkinci yarıda da golden sonra dağıldık, bunun olmaması lazım. Henüz hiçbir şey bitmedi, 2 maçımız daha var."

UMUT MERAŞ ''HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUZ''

"İstediğimiz oyunu gösteremedik. Çok üzgünüz, herkesten özür diliyoruz. Fazla bir şey de söylemek istemiyorum. Önümüzde 2 maç var, buralara biz geldik, inşallah 6 puan alıp, bu gruptan çıkacağız."