Trabzonspor’a bağışlanan yeni otobüsün teslim töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Fenerbahçe maçıyla birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda son lig maçlarını oynayacaklarını belirterek, "Gaziantepspor maçıyla yeni stadyumumuza geçmeyi planlıyoruz. Son 6 senedir Fenerbahçe’yi Trabzon’da yenemiyoruz. Bunu değiştirmek istiyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

Sakatlık olmadan fair-play kurulları içerisinde maçı bitirmek istediklerini belirten Çubukçu, "Bizim taraftarlarımızdan istediğimiz ailesiyle birlikte bordo-mavili karlaşmalarla stadyuma gelerek takımlarını desteklemelerini maçın bitiş düdüğüne kadar Trabzonspor’un arkasında durmalarını istiyoruz. Fair-play kuralları içresinde bir maç olur diye düşünüyoruz. Hakemin de adaletli bir maç yönetmesini bekliyoruz. Adaleti, sevgi ve saygıyı saha içerisinde bölüştürürse hiçbir problem olmadan maçın güzel bir şekilde neticeleneceğini tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

RİZE MAÇI AKYAZI'DA

Ahmet Çubukcu, Şenol Güneş Stadı ile ilgili "Trabzonspor’un kurumsal olarak adımlar atması için hamlelere ihtiyacı var bir tanesi gerçekleşmiş oldu. Trabzonspor’un kurucu başkanı rahmetli Ali Osman Ulusoy’un Trabzonspor’a bir otobüs katkısı olmuş oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum İnşallah hayırlı olur. Fenerbahçe maçından sonra Trabzonspor’un Bursa, Kasımpaşa ve Konya maçı var. Ligin ikinci yarısında Gaziantepspor maçı ile birlikte muhtemelen Akyazı’da başlamış olacağız. Fenerbahçe maçı muhtemelen Avni Aker’deki son maç olacak'' dedi.