Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti hak ettiklerini dile getiren Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin aldığı 1 puana rağmen Şampiyonlar Ligi'ne katılım veya şampiyonluk şansının kalmadığını dile getirdi.

"FENERBAHÇE'Yİ FARKLI YENMELİYDİK"

Fenerbahçe'ye karşı farklı kazanmaları gerektiğini söyleyen Şenol Güneş, "Maçın geneline baktığımızda skor böyle olmamalıydı. Futbolda bunlar var. Bütün oyuncularım yeteneklerini sergiledi ama becerilerini gösteremediler. Şansımız da yoktu. 9 kişiden sonra oyunu bırakma düşüncesi oldu. Her şeye rağmen böyle gol yenmez. Bu kadar emek verip, konsantrasyon üst seviyedeyken böyle bir gol yemek olmaz. Olacağı varmış demek ki. Sadece buna bakarak oyuncuların emeklerine haksızlık etmek istemem. Biz futbol oynamak istiyoruz. Bugün de öyle oldu ama sonuca yansıtamadık. Fenerbahçe gibi savunma ağırlıklı oynayan bir takımı farklı yenmemiz gerekiyordu. Şanslı bir gol bekliyorlardı ve bu şans onlara güldü. 

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılım veya şampiyonluk şansı kalmadı bence. Volkan'ın dediği gibi bize çelme attılar. Ayakta kalmasını bileceğiz. Büyük takımlar bu tip skorları aşacaktır." ifadelerini kullandı.
 
Şenol Güneş'ten Volkan Demirel'e cevap

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısında Volkan Demirel ile Talisca arasında yaşananların ardından Volkan'ın söylediği sözler için, " "Volkan Demirel'in söylediği kelimeleri ben burada dile getirsem sezonu kapatması lazım. Volkan'ın bana dedikleri duyulsa, sezonu kapatması lazım..Saldırı yapanlara ceza yok..Talisca üzerinden bi şeyler arıyorlar "Bu ülkede saldıranlar ceza almıyor. Üstüne prim alıyor." ifadelerini kullandı.