61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Trabzonspor karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1'lik skorla kazandı.
İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında tempo yükseldi. Trabzonspor 53. dakikada Yusuf Erdoğan ile öne geçerken, Beşiktaş 57. dakikada Ricardo Quaresma ile beraberliği yakaladı. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyuna iyi başladık. seyircimiz de gayet iyi destek oldu. Zaman zaman oyunda kesilmeler oldu. Zaman zaman ortak oldu ama genel olarak oyuna baktığımızda kaybetmeyi hak etmedik. Oyunun ilk bölümünde savunma yapma anlayışı ile geriye kaçtık. İkinci yarı sayımız fazlayken gol yedik. Hücum ettiğimiz bulduğumuz pozisyonları gole çevirseydik durum değişirdi. Biz golü attık ama maalesef kırmızı kart ile oyun dışı kaldık." dedi. 
Hakem Ali Palabıyık ile konuşmak istemediğini söyleyen Güneş, " Hiç bir şey söylemeye gerek yok. Ben Ali Palabıyık ile ilgili... Attığımız golü de vermeye bilirdi. Niye verdi?...
Quaresma'ya sarı kart veriyor.. İlk gördüğü kartta topa gitmedi geç geldi. O pozisyonla ilgili bir şey diyemeyiz... İlk kartı gösterebilir. Ama ben oyun başında bizim oyunumuzu kestiğini düşünüyorum. Diğer kararları tartışmaya açık. Oyun akıcılığını verilmeyen fauller tamamen avantajımıza oldu. Onları düzeltmesi lazım. Diğer kararlar tartışılabilir. Biz golü bulduktan sonra hızımız devam edebilirdi. 10 kişi kaldık" diye konuştu.