61SAAT SPOR SERVİSİ

Taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadı, ilk resmi maçında Bursaspor-Trabzonspor mücadelesine ev sahipliği yaptı. Bu zorlu karşılaşmada 2-0 geriye düşen Bursaspor, 4-2 kazandı.
Maçı 2-2'ye getiren penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise Sercan, " Sıyrıldım. Ani oldu zaten. Sanırım, Mbia, çekti.. Çok hızlı olduğu için tamı hazırlamıyorum. Bence penaltı. O sırada gidebilirdim, ama engellediği için gidemedim. Şansal ağbi programda daha iyi yorumlayacak onlara bırakalım" dedi. 
Maçla ilgili olarak ise Sercan, "Çok mutluyum. Bursaspor'un tarihinde yer almak onur verici. Ben şanslı doğmuşum bu konuda. Bu skorda yer aldığım için. Yeni stadın açılışını güzel yaptık. 3 puana ihtiyacımız vardı. Trabzonspor'u da kutluyorum. Saha biraz daha yağış olmasına rağmen güzeldi ağırdı. Gol attığım için çok mutluyum. Takıma faydalı olduysam ne mutlu bana. Bu çıkışı hem kupada hem de ligde sürdürmek istiyoruz. Bu ay çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Hamza hocanın gelmesi ile çıkış yakaladık. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.