Süper Lig'de son 2 iki haftaya lider Medipol Başakşehir'in 4 puan gerisinde giren Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam etmesine rağmen, Denizlispor mağlubiyeti sonrasında teknik heyet ve camiada moraller bir hayali bozuldu. 

Trabzonspor'un son haftalardaki yaşadığı düşüş ile ilgili olarak Serdar Ali Çelikler çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İnternethaber Kırmızı Çizgi programında Serdar Ali Çelikler'in değerlendirmeleri şu şekilde:

"RAHMETLİ BABAM ANADOLU'DAN BAŞ KALDIRIŞ GÖRDÜĞÜ İÇİN TRABZONSPORLUYDU"

Rahmetli babam Trabzonsporluydu. Ancak futbolu hiç sevmez ve futboldan anlamazdı. Baba niye Trabzonsporlusun diye sorduğumda "Anadoludan başkaldırış ve benim gibi adamlar" görüyorum dedi. Trabzonspor hala o Trabzonspor mu? "Ulan bu ülkede biz de varız" cümlesinin adıydı Trabzonspor. Benim babam bu yüzden Trabzonsporluydu. Biz hala o Trabzonspor muyuz yoksa hakim gücün tam göbeğinde miyiz? Bunu düşünün ve kendinize bu soruyu samimiyetle sorun. 

"ÇOK İYİ BAŞKAN VE YÖNETİM VAR AMA..."

Trabzonspor'un çok iyi başkan ve iyi bir yönetim var. Ben Ünal Karaman konusunu %100 hata olarak da görmüyorum. Ünal Karaman'ın gönderilmesi %100 hata mıdır, belki mecbur kalmışlardır. Ancak ben ısrarla altını çizerek Ahmet Ağaoğlu'nun çok iyi, başarılı başkan olduğunu düşünüyorum. İyi bir yönetim kurulu kurdu. Saydığım sebepler düşünülürse ben Trabzonspor'un önünün açık olduğunu düşünüyorum ama bu saydıklarım mutlaka düşünülmeli.