Trabzonspor eski futbolcularından divan kurulu üyesi TFF Bölge Müdürü Serdar Bali “Efsane Necmi Bekir, Galip hoş geldin. Kuranlar ve şampiyon olanlar burada. Divan toplantılarını seviyorum. Yönetim kurulumuza şunu söylemek istiyorum. Uzun zamandır ilk defa teknik direktörle kavga etmeden bitirdik. Rıza hocaya teşekkür ediyorum.  Bir yemek vermek gerekir. Trabzonspor’u bu taraftar ve efsaneler yerde bırakmaz. Biz aday oluruz bırakmayız.  Bazı tespitlerim var. Acilen menajerlik sistemi kurulması gerekiyor. Altyapıda senede 500 futbolcu yetiştiriyoruz. Yusuf ve Abdülkadir menajerle başkanın karşısına geliyor. 8-10 sene yatırım yapıtığım futbolcu benim dışımda menajere gelsin ki. Bir şirket kurup ta 18 yaşına kadar babasına 18 yaşından sonra çıkamayacağına dair bir değerlendirme yapmanızı istiyorum. 
TV’lerde Trabzonspor’u konuşan yok. Oraya konuşacak insanları çıkarmamız lazım. Trabzonspor yönetim kurulu çıkacak isimleri tespit edip konuşma kursuna göndermemiz lazım. Sonra bir bakıyoruz 20 sene önce aleyhimize konuşan devamlı Şenol Güneş’e sallayanı durdurmamız gerekiyor. Beinsport’a söylemek gerekiyor Trabzonspor maçlarını Trabzonsporlu konuşması gerekir Reha Kapsal değil. Halk ile İlişkiler departmanı kurulması gerekiyor. Adamdan para istediğin zaman adamı unutmayacaksın. O bölüm gurubu doğum gününü hatırlayacak ve maça çağıracak. Devamlılık şarttır. Bunun için departman kurmak gerekiyor. Geçen Trabzonspor dergisinde bir resim gördüm. Suat abi omuzlar da Ali kemal Bekir abi Faruk abi önde gidiyor. Faruk Abi’ye yağ çekilsin diye önde gidiyor aslında arkaya gidiyor. Yapılmaz böyle. İlgili kişilerden geçmesi lazım. Peş peşe oluyor bunlar. Trabzonspor’un başkanı kombine satacağı zaman kombine alın diye sağa sola yalvarmaz o departman bunu satar. Dünya’da futbolcular başkan ve yönetimlerden zengin. Bizim gıpta ile baktığımız arabalara biniyorlar. Döndük döndük Özkan Sümer’e geldik. Bizim sevdiğimiz hocamızdır. Özkan Sümer’i dışlamak yok saymak olur mu mümkün değil. Bir konu da var ki geçmişe bakarak öne geçiyoruz. 1980’de şampiyon olduk Bütün her şeyi hocaya bağlamayacaksın. O günkü idareciler futbolcular bizdik zaten. Ben Muharrem Usta’ya söyledim ki almayın Ersun’u bize bana kimseye göre değil. Girin bilgisayara bakın neler yaptığına. Kişilerin fikirleri farklı olabilir. Siz aldınız, Tecavüz ettiniz tamam başkan olarak zevkini al ama bunu bizlere hissettirme, borcunu öde hissetmeyelim. 
 Özkan Sümer’e ihtiyacımız var onun da başkanlarına ihtiyacı var tek başına bırakmamalıyız. Özkan abiye şöför de lazım makam arabası da lazım."