Spartak Moskova CEO'su Roman Askhabadze, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transferi için girişimlerde bulunduğu kaydedilen Serdar Taşcı'nın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzun süren sakatlığı sonrasında Dinamo Moskova mücadelesinin son 23 dakikasında sahalara dönen Serdar için kendilerine gelen bir teklif olmadığını belirten Askhabadze, "Serdar Taşcı için transfer konuşmaya hazır değiliz. Dinamo Moskova maçında gördünüz. Rakip atakların sıklaştığı bir dakikada oyuna dahil oldu. Taşcı için herhangi bir kulüp ile de özel bir görüşmem olmadı" ifadelerini kullandı.

"SEZONA TAMAMİYLE HAZIRIM"
Serdar Taşcı ise, transferle ilgili konuşmaktan kaçınırken maçı yorumladı ve, "Sezona tamamiyle hazırım. Yaşadığım sakatlığın etkilerini hissetmiyorum artık. Sezonun ilk iki maçını kazandık. Bu demek oluyor ki sezon öncesinde iyi hazırlanmışız. Bugünkü galibiyetimiz bir derbi olduğundan daha da önemliydi. Bunu taraftarların tezahüratlarından da hissettim" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın, bir süre önce Türk asıllı oyuncu için menajer Ahmet Bulut aracılığı ile kiralık teklifinde bulunduğu belirtilmiş ve Fikret Orman ise oyuncunun ilk tercihleri olmadığını kaydetmişti.
Serdar'da daha önce ki açıklamalarında Trabzonsporlu olduğunu söylemesi bordo-mavili taraftarlar tarafından bu oyuncuya büyük sempati oluşmasına neden oldu.