- Trabzonspor Transfer gündeminde bir süredir yönetimin uğraş verdiği Serdar Taşçı hakkında Spartak Moskova'nın teknik direktörü Massimo Carrera'dan açıklama geldi. Spartak Moskova'nın, Arsenal Tula'yı 2-0 yendiği maçın ardından transferle ilgili soruları yanıtlayan İtalyan teknik adam, Serdar Taşçı'nın Trabzonspor'a transferi hakkında da konuştu. 
 
Başkan Muharrem Usta da lig başlayana kadar 1 ya da 2 transfer yapabileceklerini söylerken, önceliğin stoper bölgesinde olduğunu doğruladı. Bordo Mavililer'de bu bölge için öncelik Serdar Taşçı'da..

Trabzonspor Serdar Taşçı'yı transfer ediyor mu?

Trabzonspor'un bir süredir uğraş verdiği Serdar Taşçı transferiyle ilgili olarak FutbolArena'nın derlerdiği haberde Spartak Moskova'nın teknik direktörü Massimo Carrera, Arsenal Tula'yı 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Daha önce de söylemiştim. Bunlar dedikodu. Bu konuyu da benimle değil, yönetimle konuşmanız gerekiyor. Ben takımı hazırlıyorum ve Serdar Taşçı şu anda bizimde. Sakatlığını atlattıktan sonra antrenmanlara başladı ve sıkı çalışıyor." ifadelerini kullandı. 

Serdar Taşçı, Spartak Moskova'da yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yaşadığı sakatlığın ardından geçtiğimiz hafta takımla birlikte antrenmanlara başladı.