Spartak Moskova forması giyen ve 2018 yılında sözleşmes bitecek olan Serdar Taşçı, Alman Kicker dergisine açıklamalarda bulundu.

Serdar kariyeriyle ilgili önemli bilgiler verirken gelecek sezonki hedeflerinden de bahsetti. Adı Trabzonspor ile anılan tecrübeli savunma oyuncusu “Bir profesyonel futbolcu için önemli şeylerden biri Şampiyonlar Ligi’nde forma giyebilmektir. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi’nde forma giymiyorum. Bu yüzden açıçası gelecek sezon da burada kalmak istiyorum. Belki 2018’den sonra da burada kalabilirim” ifadelerini kullandı.

1999’dan 2013 yılına kadar Stuttgart forması giyen Serdar kendisine bu takımın bir daha formasını giyip giymeyeceğinin sorulması üzerine ise “Futbolcu ya da başka bir görevde bilmiyorum ama ileride kendimi yeniden Stuttgart bünyesi altında görüyorum” yanıtını verdi.

Serdar Taşçı ayrıca Alman Milli Takımı’nda yeniden forma giymek istediğini ve özellikle Rusya’daki Konfederasyon Kupası’nda Joachim Löw’ün çağırması halinde oynayabileceğini söylerine ekledi.