Trabzonspor’da şampiyonluk yaşanılan son sezon olan 2010-2011 sezonundaki efsane kadroda forma giyen Serkan Balcı, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı.

61SAAT SPOR SERVİSİ 

TRT Spor'a konuk olan Trabzonspor'un eski futbolcusu Serkan Balcı, Trabzonspor kariyerine yönelik soruları yanıtladı. Balcı kendisine Onur Kıvrak'ın futbolu bırakması ile ilgili sorulan soruya yöneticiler üzerinden cevap verdi.

ONUR’U YÖNETİCİLER HARCADI

Onur ile konuştuğunu ve  oynamasını istediğini belirten Balcı: '' Kaleci 40'a kadar oynar bence. Ben Onur Başakşehir'e, Beşiktaş'a gider diye düşünüyordum. Yıllardan beri Trabzon'da oynamak , Trabzon'da yaşamak benimsenmek önemli. Aldığı paralar filan bazı yöneticilerin gözüne batabiliyor. Yöneticilerin istediği bir şeyi istemezsen seni taraftarın önüne atabilirler ve bence Onur'u böyle harcadılar. 

MADDİ ANLAMDA SIKINTI YOK, TRABZONSPORLU KALMAK İSTİYOR

Trabzonspor Onur gibi oldu zaten... Formsuz, bir iyi, bir kötü. Onur'un futbolu bırakmaması lazım abisi olarak çok üzüldüm. Devam edeceğini sanmıyorum. Maddi anlamda sıkıntı yok, Trabzonsporlu Onur olarak kalmak istediği için bence devam etmez. Ayrıca Uğurcan Çakır oynadı mı oynuyor. Genç kalecilerim büyük takımlarda şans bulması gerekli. Milli Takım’da da aynı şekilde. İlla transfer yasağı mı gelmesi lazım genç kalecilerin oynaması için? Uğurcan Çakır'a başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.