Mersin HiltonSA Oteli'nde gerçekleşen imzaya, kulüp başkanı Ali Kahramanlı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza öncesi konuşan başkan Ali Kahramanlı, bugün 2 önemli transferi de bitirdiklerini ifade ederek, "İkisi de çok önemli ve değerli. Mersin İdmanyurdu'na yakışan ve bundan sonra Mersin İdmanyurdu forması altında oynayabilecek 2 tane değerli arkadaşımızı transfer ettik. Serkan daha önce Trabzon'da oynamış geçen senede Antalya'da oynamış bu senede Mersin İdmanyurdu'nda oynayacak ve hakikaten bugüne kadar iyi oynamış, mücadele eden ve takımına faydalı olan karakterli ve düzgün bir arkadaşımız. İnşallah bundan sonra kendisinin bu takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Aynı şekilde Welliton'un da çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten Kahramanlı, "Spartak Moskova'da oynamış bugün Türkiye'nin izlemiş olduğu bir oyuncu. Çok kulüplerin arkasında koştuğunu biliyoruz. Tabi tercihini Mersin'den yana yaptığı için özellikle teşekkür ediyorum. Biz kendilerinden çok şey bekliyoruz. Kendilerine inanıyoruz ve daha önce Moskova'da yapmış olduklarını bundan sonra Mersin İdmanyurdu için yapacaklardır. Bugün itibariyle Mersin'e geldikleri için 2 sporcuya da teşekkür ediyorum. Mersin İdmanyurdumuza hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

"YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TRANSFERLERİN HEPSİ TERTEMİZ ARKADAŞLARIMIZ"

Bugüne kadar yaptıkları transferlerin hepsinin tertemiz olduğunu söyleyen Kahramanlı, "Tabi geçtiğimiz dönem 2 kamp geçirdik. Bu arada tabi ki 5 tane hazırlık maçı yaptık. Takım gayet iyi, gayet güzel. Başta değerli hocamız var. Biz hepsine güveniyoruz. Onların hepsi birbirinden değerli arkadaşımız. Çok şey katacaklardır. Bu sene hakikaten bizim için çok önemli. Hem futbolcularımızla hem oyuncularımızla hem yönetimimizle görüştüğümüzde takım içerisinde takım olmamız gerekiyor. Şu an takım içinde birlik ve beraberlik var. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı da gelir" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Serkan Balcı ise, "Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için artık sahada iyi mücadele edip, Mersin takımını ligde kalıcı bir duruma getirmemiz gerekiyor. İyi bir kadroya sahibiz. Benim de katkılarımla güzel bir Mersin izleteceğiz taraftarlara" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu'nun oyuncusu Welliton ise, "Öncelikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sene Mersin İdmanyurdu'nun başarılı olması için elimden gelen her şeyi yapıp, sahada elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Serkan Balcı ve Welliton kendilerini kırmızı-lacivertli ekibe bağlayan sözleşmelere imzayı attılar.