61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz için resmi sitesinden bir açıklama yayınlayarak bordo mavili takıma sitem eden Altınordu’ya bu kez TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber tepki gösterdi.

TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Transfer Gündemi' programına katılan Serkan Reçber, Trabzonspor’u eleştiren Altınordu’nun geçmişe bakması gerektiğini belirtirken açıklamalarında ‘’Bugün genç kardeşlerimiz Salih ve Atakan için Altınordu kulübü sitem ediyor. Fakat biraz geriye dönüp olayları geriden anlatmak lazım ben bu konuda bilgi sahibi olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim.

Özellikle Atakan Gündüz’ü Fenerbahçe transfer ederken, Altınordu kulubü Atakan’ın babasını  ikna ederek Atakan'ı transfer etmişti özellikle Salih Kavrazlı’yı aynı şekilde yüksek maliyetle transfer etmişlerdi.

Beşiktaş bu oyuncuyu Görelespor’dan alıp Beşiktaş Fulya tesislerine getirmiş hatta oyuncuyu yurt dışına çıkabilmesi için pasaport çıkartmıştı.

Şimdi bugün Altınordu kulübü kızıyor ama sen Salih Kavrazlı’yı alırken düşünmedin. Beşiktaş bu oyuncuyu izleyip alıyor ve Fulya tesislerine getiriyor pasaport çıkarıyor tam yurt dışı kampına çıkartacakken Altınordu oyuncunun ailesini ve Görelespor’u ikna ederek yüksek maliyetle transfer ediyor.

Buradan anlıyoruz ki Trabzonspor’un yapmış olduğu etik olmayan ve kural dışı bir şey yok.

Altınordu bugün Trabzonspor’u eleştirirken geçmişte yaptığını unutuyor. Fenerbahçe tam Atakan Gündüz’e imza attıracakken babasını ikna eden ve transferi bozan Altınordu’ya bunları hatırlatmak isterim.

Trabzonspor’u eleştirirken yaptıklarını hatırlaman gerekir. Altınordu’nun yaptığı açıklamalarda daha dikkatli ve doğru davranmasında fayda var bunu özellikle belirtmek isterim..’’ ifadelerine yer verdi.