Hollanda kampının 3. gününde takımın eksik yönlerini yavaş yavaş kafasına oturtan teknik direktör Şota, takviye yapılacak olan bölgeler için detaylı bir rapor hazırladı. Her gün Süleyman Hurma’yla transferler için görüşme yapan Gürcü hoca sağ bek, sol bek, stoper ve forvet transferlerinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Şota bu doğrultuda savunma ve hücum hattı için, adaylarını Hurma’yla paylaştı.

Şota’nın Kasımpaşa’da kadro dışı bırakılan ve halen affedilmeyen Adem Büyük için resmi girişimlerin başlamasını istedi. Daha önce Özer’in bonservisinin alınması aşamasında da Trabzonsporlu kurmaylar Adem için dirsek temasında bulunmuş ve taraflar büyük oranda el sıkışmıştı. Ersun Yanal’ın önyargılı baktığı bu isim için Şota onay verdi ve rafa kalkan görüşmelerin tekrar hayata geçirileceği öğrenildi.
Avantaj eski hoca!

Kasımpaşa’da birçok oyuncuyla yollar ayrılacak. Babel’in Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitmesinin ardından 29 yaşındaki Donk’un da ipleri koparmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şota’nın Kasımpaşa’ya Club Brugge’den getirdiği Hollandalı oyuncunun eski hocasıyla tekrar çalışmak istediği ve bu nedenle de Trabzonspor tercihine çok sıcak bakacağı gelen haberler arasında.