sporyorum.com'a konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arvaledze Trabzonspor’da ki değişimin zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Gürcü teknik adam, “Pes etmek için değil inandığım ve bildiğim şeyleri yapmak için Trabzon’a geldim” diyor…

Arveladze şöyle devam ediyor:

“Ben Trabzon’da her şeyi yaşadım. Fakirlik dönemimde buraya geldim. Futbolumun zirvesine çıkıp Avrupa’ya gittim. O günkü Şota neyse bugünkü Şota arasında ne karakter ne de ahlak olarak fark etmedi. Aynıyım. Trabzonspor’da belki bir yılda yaşayacaklarımı 5 günde yaşadım. Telefonuma bir sürü tehdit geldi. Ölümle tehdit eden bile oldu. Gitmeyi bile düşündüm. Ama bu kaçmak olurdu. Kaldım ve savaşmak için buradayım. Trabzonspor’a katkı sağlamak için buradayım. Trabzonspor’da bir şeyler yaşanmış. Bu geçmişte de olmuş şimdi de olmuş. Herkes oyuncu alarak yanlışlar yapmış. Bunların bedelini bana ödettirmek haksızlık olur. Temizlik harekâtını sonuna kadar yapacağım.

OYUNCULARIM SAHAYA KORKARAK ÇIKIYOR

Bu zorlukları bilerek kaldım. Olan bitenden, yaşananlardan haberim var. Olayı samimi olarak sahiplenmek gerekir. Bunun için herkese görev düşüyor. Oyuncuların sahaya çıkarken titrediğini görüyorum. Başarısız olmaktan korkuyorlar. Ben o duyguları yaşayan biriyim. Onlara çıkın oynayın ortada bir başarısızlık varsa olacaksa o başarısızlığı üzerime ben alıp sahipleneceğim. Korkmayın sizin üzerinize bırakmayacağım diyerek sahaya sürüyorum…”