61SAAT HABER SERVİSİ- Bordo-Mavililer büyük oranda anlaşma sağladığı Shota ile 2 yıllık sözleşme imzalarken bugün de bordo-mavili kafile kamp yapacağı Hollanda'ya hareket etti. 

Ancak Trabzonspor'da öyle bir isim var ki Shota ile geçmişi pek de parlak değil. Kasımpaşa'ya 2012 yılında Metin Diyadin tarafından Fenerbahçe'den transfer edilen Özer, Diyadin'in burada başarısız olması sonrası yerine Shota geçmişti. O dönem iyi bir performans ortaya koyan Özer, 29 maçta  görev almış ve 7 gol attı. Ancak sonra ki sezon ufak bir sakatlık geçiren Özer, daha sonra ligin 8. haftası 3-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçıyla sahalara dönerken ne olduysa bu maçtan sonra oldu. Özer, Shota'nın Teknik Direktörlüğünü yaptığı Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılıp A2 takımına gönderildi.

Özer A2 takımında tek maçta görev alırken aynı sezonun ikinci yarısı da Trabzonspor'a kiralandı. Satın alma opsiyonu ile birlikte Trabzonsopr'a kiralanan Özer'in, bordo-mavililerde gösterdiği başarılı performansın ardından satın alma opsiyonunu kullanılmasına karar verildi. Özer'de, Shota gibi kendisini Trabzonspor'a bağlayan imzayı attı. Ancak her iki ismin Kasımpaşa'nın ardından Trabzonspor'da yeniden buluşması ise ilginç bir tesadüf olarak hafızalara kazındı.

KAYNAK: 61SAAT.COM