5. Daire Başkanlığı’na seçilen Hakim Bahri Demirel, Siirtli’ymiş. Daha önce verdiği kararlarla gözükara ve hukukun üstünlüğüne mutlak sadık kalan bir hakimmiş. Bu çerçeveden bakanlar şike davasının Yargıtay’dan da onaylanarak çıkacağına inanıyor. İddiaya göre Aziz Yıldırım, Yargıtay’dan kararın döneceğini düşürerek yeniden aday olmuş. Yıldırım’ın bu girişimi karşısında Yargıtay, hukuku koruma adına bu yola başvurmuş. Yargıtay’daki son değişiklik onu gösteriyorki kararın kesinleşmesinden sonra Aziz Yıldırım, spor dünyasından çekilecek. UEFA ise Fenerbahçe’ye küme düşme dahil yeni yaptırımlar getirecek. Aslında herşey bundan sonra inşallah yoluna girecek. Türkiye’de ahlakı bile hukuk kurtaracak.

DOSYADA YARGITAY'DA

Davaya bakan Yargıtay Hakimi Ahmet Ceylani Tuğrul görevden alınmış ve Bahri Demirel seçilmişti. Artık karar aşamasında olan dava kısa bire önce de 'Usül eksikliği' nedeniyle 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne geri gönderilmişti.

Ancak bu sabah saatlerinde dava dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi. Yargıtay Hakimi Bahri Demirel, dosyayı en baştan inceleyecek ve artık karara bağlayacak. Dava hakiminin değişmesi süreci çok uzatmayacak.