OLAN GARİBAN TARAFTARA OLUYOR

Türk futbolu maalesef ki 3 temuzdan bu yana hiç iyiye gitmiyor.Ama bunun tek sorumlusu Mehmet Ali Aydınlar federasyonu ve yönetimidir.Lig içinde oynadığımız Sivasspor maçı öncesi açıklama yapmıştım. M.Ali Aydınlar ve yönetimi gelecekte hesap verecektir dedim ve maalesef ki haklı çıktım. Bir yıldır insanlar karar verilmesini bekliyor. Maçı konuşmuyoruz , hakemleri , oyuncuları konuşmuyoruz. UEFA bunu dedi , TFF şunu dedi. Herkes birseyleri manipule etmeye calışıyor. Birilerini kurtarma adına kurumları,insanları yakıyorlar. Malesef ki olanda gariban taraftara oluyor.

TEK KELİME İLE KIVIRTIYORUZ

Herkes kararın verilmesini bekliyor ama kimsenin birşey yaptığı yok. Infantino şikeye hiçbir şekilde taviz vermeyiz dedi. Biz halen UEFA öyle dedi düşme olmasın dedi. Biz kıvırtıyoruz tabiri caizse. Halen farklı şeylerin peşindeyiz.

KULÜBÜMÜZ ŞİKE OLAYLARINDA KONU MANKENİ KALDI

İddianamade Aziz Yıldırm’a suçlamalar var. Sayın Yıldırım’da kendini savunmak yerine kulübümüze saldırıyor. Ama herkes biliyor ki kulübümüz iddianame içerisinde ancak konu mankeni noktasındadır. Herkes bizim suçsuz olduğumuzu biliyor. Kulübümüzü maddi ve manevi açıdan korumak adına davaya müdahil olduk. Kulübümüzle ilgili yapılacak suçlamalara karsı mahkemede müdahil olacağız.Suçların belirtilmiş olmasına rağmen bu suçlara ceza vermezse FIFA ve UEFA’NIN belirttiği açık ve net kurallara şeklinde alınmazsa kulübümüz zarar görecektir.Ve bu zarardan dolayı bu kararı vermeyenler hakkında kişisel davalar acacağız.Örnek filanca kurulunun yetkilisinin görevinde kişisel ihmaller varsa bu kişilere dava açacağız.

EMRE'YE CEZA VERİLSİN DİYE YAZI YAZDIK

Hasan Yener’e Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Emre ile ilgili söylediklerine ilişkin olarak ise; ‘Emre’nin o dönemde açıklamaları vardır. Bir futbolcu ve kulüp baskanı için. Ben Trabzonspor Kulübü adına disiplin kuruluna Emre’ye ceza verilmesi için kulüp adına bir yazı yazdım. Ama yine maalesef o gün ki federasyon herhengi bir girişimde bulunmadı.’

ŞENOL HOCA GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Şenol Hoca ile hergün görüşüyoruz. Hocamızla gelecek senenin planlamalarını yapıyoruz. Hocamızı biryere bırakmayız, O’nunda gitmeye niyeti yok .