Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Miler, "Beşiktaş'ın yeni başkanı ve yönetimi beni şu ana kadar sözleşme yenilemek için aramadı. Sanırım Sivok önemli bir oyuncu olarak gözükmüyor orada" dedi.

BU BELİRSİZLİĞİ ÇÖZEMEDİK
Miler, "Sivok, neden bu kadar gecikildiğini anlamıyor. Her hafta değişik bir durum olduğundan bahsediliyor. Ne Sivok ne de temsilcileri olarak biz, bu durumu çözebilmiş değiliz" dedi.

BEŞİKTAŞ DAHA İYİSİNİ BULAMAZ
FIFA menajeri Jiri Miler, Beşiktaş'ın Sivok'tan daha iyisini bulamayacağını iddia ederek, "Bana göre Tomas, Beşiktaş için 1 numaralı seçenektir. Beşiktaş daha iyisini bulamaz. Ancak bundan önceki yönetimle yaptığımız görüşmede bize çok kötü davrandılar. Oradaki yaklaşımdan hiç hoşlanmadık" diye konuştu.

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'DAN TEKLİF ALDI MI? HER OLASILIK MÜMKÜN
Miler, "Fenerbahçe ya da Trabzonspor'dan Sivok için teklif almadık. Şu anda Türkiye'de böyle bir seçenek yok, ilerleyen günlerde ne olur bilemem. Beşiktaş'la Mayıs ayı sonunda kontratımız bitiyor. Bu sefer Beşiktaş harekete geçmeli, sözleşme yenilemek için. Harekete geçen taraf biz olmayacağız. Tomas Sivok için her şey mümkün, Beşiktaş'ın yeni yönetimi bize teklifte ya da çağrı da bulunmadı. Çağırırlarsa görüşürüz. Yüzde 50 ihtimalle Türkiye'de kalabilir, Beşiktaş ya da başka bir kulüpte, yüzde 50 ihtimal yurtdışına gider" dedi.

İTALYA VE İNGİLTERE'DEN 2 ÜST DÜZEY TAKIM İSTİYOR
Miler, "Napoli gerçekten Sivok'u istiyor mu?" şeklindeki soruya ise "Sivok için Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir, İtalya ve İngiltere'den 2, bununla birlikte bir Fransız takımından resmi teklif aldım. Bu kulüplerin adını veremem; ancak hepsinin üst düzey kulüpler olduğunu söyleyebilirim. Tomas, bana birinci sınıf bir defans oyuncusudur ve birinci sınıf takımlardan teklif almaktadır" cevabını verdi.

SENELİK 1.5 MİLYON EURO, EN AZ 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYORUZ
Miler, "Biz yıllık 1.5 milyon euro istiyoruz. Bu Sivok'un hakettiği bir rakam. Ayrıca en az 3 yıllık anlaşma istiyoruz. Biliyorsunuz Sivok 28 yaşında, anlaşmamızı buna göre yapmak durumudayız" dedi.

SIVOK BUGÜNE KADAR SAHADA HEP EN İYİSİN YAPTI
Jiri Miler, Sivok'un Trabzonspor maçında yedek kalmasıyla ilgili olarak ise "Sivok, Beşiktaş'ın en iyi oyuncusudur. Oynadığı bütün maçlarda ayakta kaldı ve istikrarlı oynadı. Bu onun sorunu değil. İstenildiği zaman yine sahaya çıkar ve gelinden geleni yapar. Yeni sözleşme için talep ettiğimiz ücretin karışlığını verecek performansı zaten ortaya koydu" diye konuştu.