Medipol Başakşehir forması giyen Slovak oyuncu Martin Skrtel, ligdeki şampiyonluk durumunu ve Trabzonspor'un aldığıyı cezayı ülkesinin basınına değerlendirdi.

Oyuncuların daha yoğun bir programı tercih ettiğini itiraf eden Skrtel, "Hepimiz futboldan uzun bir süre uzak kaldık, ancak formumuza fazla etki etmeyeceğini umuyoruz. İlk iki ya da üç maçta oyuncuların ve takımların performanslarındaki fiziksel durum ve kalite ortaya çıkacaktır. Oynayacağımız ilk üç maç bizm için çok önemli. Özellikle Avrupa sıralamasında yer alan Alanyaspor ile oynuyoruz, daha sonra ligde kalma çabaları veren Ankaragücü ve daha sonra Galatasaray ile sahamızda oynayacağız. Umarım bu maçları kazanırız" diye konuştu.

"Ligde her başladığımda gol attım"

Ligde her başladığında gol attığının altını çizen Skrtel, "Gol atmaya devam edeceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Trabzonspor'un aldığı ceza...

Trabzonspor'un aldığı cezayı da değerlendiren Skrtel, "Trabzonspor'un aldığı ceza onları etkilermi, açıkçası bunu söylemek çok zor. Şampiyonlar Ligi oynamak özel bir şey, ama şampiyon olduğunuz zaman şampiyonluğunuzu sizden kimse almayacak. Onları pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Şampiyonluk yarışında Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaş var. Her an her şey olabilir ligde" açıklamasını yaptı.