Trabzonspor'un İngiltere'nin Leicester City takımından renklerine kattığı Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Sol Bamba, yeni sezonu iple çekiyor. Taraftarın güvenini kazanmak için hazırlık kampında tüm gücüyle çalıştığını ifade eden Fildişili oyuncu, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci etap hazırlık kampında eksiklerimizi giderme açısında önemli ve faydalı olacağını düşünüyorum. Uyum sorunu yaşamadım. Çünkü Zokora'nın burda olması benim için bir avantajdı. Onun çok faydasını gördüm" dedi.

Performansını değerlendirme yerine resmi maçların başlamasını beklemenin daha doğru olacağını belirten Sol Bamba, "Resmi maçların başlamasına kadar hızlı bir hale geleceğiz. Performansımı benim değerlendirme olmaz. Maçlar başladıktan sonra kamuoyu bunun değerlendirmesini çok iyi yapacaktır. Tabiki elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Deneyimimi ve bütün gayretimi takım için ortaya koymaya çalışacağım" diye konuştu.

ZOKORA VE BAMBA'YA MİLLİ DAVET
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora ve Sol Bamba'ya milli takımdan davet geldi. Zokora ve Bamba ülkeleri Fildişi Sahilleri’nin 15 Ağustos’ta Moskova’da Rusya’yla oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna davet edildiler.