Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da tamamlayan Trabzonspor, 3 günlük iznin ardından bu kez 26 Temmuz"da Almanya'nın Münih kentinde ikinci etap kampına başlayacak. Kampın önemli isimlerinden biri olan yeni transfer Soner Aydoğdu, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Uyum olarak takıma alıştığımı düşünüyorum. 10 yıldır Gençlerbirliği forması giydim. İlk defa ailemden uzak kaldım. Takım arkadaşlarım ve abilerim bana çok yardımcı oldular. Zaten takımda Gençlerbirliği'nde bulunmuş abilerim ve hocalarım var. Onların bana büyük yardımları oluyor. Uyum konusunda bir sıkıntı yaşamadım" dedi.

Hollanda kampında çok iyi çalıştıklarını belirten Soner, 4 maçın eksikleri görme açısında büyük bir önem taşıdığını ifade ederek, "İlk maçımızda istediklerimizi yapamadık ama sonrasında çok yoğun bir kamp dönemi geçirmemize rağmen oynadığımız son 3 maçta iyi işler yaptığımızı düşünüyorum.

Sezonun başlamısıyla birlikte iyi bir Trabzonspor ortaya koyacağız" şeklinde konuştu

"OYUN STİLİM NURİ ŞAHİN'E BENZİYOR"

Takıma katkı sağlamasının her şeyden önemli olduğunu söyleyen Soner, "Trabzonspor büyük bir camia ve her yıl şampiyonluğa oynayan bir takım. Bunun ağırlığını kaldıracak güçteyim. Formayı olacağım çünkü kendime güveniyorum. Takıma katkı sağlamak için çok çalışıyorum. Bu forma altında en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu. Örnek aldığı oyuncuların bulunduğunu belirten Soner, "A Milli Takım kampına gittiğimde Nuri Şahin, 'Oyun sitilin bana çok benziyor' demişti. O da sol ayaklı bende sol ayaklıyım. Biraz kendimi benzetiyorum" ifadesini kullandı.