Trabzonspor'un Gençlerbirliği Kulübü'nden transfer ederek kadrosuna dahil ettiği genç ve başarılı futbolcular Soner Aydoğdu ve Yasin Öztekin düzenlenen imza töreniyle kendilerini bordo-mavili camiaya bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine futbolcuların yanısıra Trabzonspor Yöneticisi Temel Kazancıoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.



İMZALAR ATILDI

Yönetici Temel Kazancıoğlu, Yasın ve Soner'in bir çok birinci lig kulübünün listesinde olduğunu ifade ederek, "Onlar bizi tercih ettiler. Kendilerinin başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Temel Kazancıoğlu iki futbolcunun izleme komitesi tarafından izlendiğini belirterek, "Bu sezon genç ve Türk oyuncuyları tercih ettik. Biliyorsunuz gelecek yıldan itibaren yabancı sayısı azaltılacak. İki futbolcu kardeşimizde gelecekte A Milli takım forması giyecek. İkisi de Trabzonspor formasıyla büyük başarıya imza atacaklar" diye konuştu.



Yasın Öztekin, Trabzonspor'da 11 numaralı formayı giyecek. Yasin Öztekin yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'a geldiğim için mutluyum. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur. Ben kendime güveniyorum" ifadelerini kullandı.

14 numaralı forma giyecek olan Soner Aydoğdu ise, "Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şenol Güneş ile çalışmak beni heyecanlandırıyor" dedi.