Transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Alexander Sörloth, bordo-mavililerde kısa zamanda taraftarların sevgilisi haline geldi. 

Futbolcu, Trabzonspor'da oynadığı için mutlu olduğunu her fırsatta dile getirirken, geleceği hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Alexander Sörloth, "Crystal Palace, 2 yıllık sürede beni sürekli izleyecek ve gelişimimi görecek. Aynı zamanda buradaki 2 yıllık kira kontratı bittiğinde oturup konuşulacak. Kira döneminden sonra zor bir karar aşaması olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Premier Lig’de oynamanın her futbolcunun hayali olduğunu aktaran Sörloth, Trabzonspor için savaşacağını anlatıp, “Her zaman bir futbolcu olarak hedefi niz Premier Lig seviyesinde oynamaktır. Ama şu anda tek düşündüğüm elimden gelenin en iyisiyle Trabzonspor’a hizmet etmek. Trabzonspor için elimden geleni yaparak, goller atmak ve kupalar kazanmak istiyorum” diye konuştu.

Norveçli golcü, Trabzonspor'da 7 maçta 506 dakika süre aldı ve 3 gol kaydetti. Futbolcu, bu gollerin 2 tanesini Avrupa Ligi, 1 tanesini de Süper Lig'de attı. (Akşam)